zbyszu pisze:10 (+1) Phil teraz a czy wczesniej Helen koncząc zapowiedz potrąciła kubek z łyzeczka? Taki hałasik był Lubię Helen, Alinę, Pierzastą, Marię i wszystkie Dziewczyny Listowe
A ja to je lubię nawet bez wina
To też pewnie przesłyszal "misie" ten kubek z łyżeczką
8 (+5) Brodka - rezolutna i odgryzająca się Prowadzącemu dziś w Liście Złotych Przebojów (tak, przyznaję sie - podsłuchuję ich)
tadzio3 pisze:Szkoda tylko, że Trójka interesuje się Acidami tylko wtedy, kiedy nagrywa płytę coverową. Ostatni raz puszczali ich 14 lat temu jak była pierwsza tego typu płyta
Grali 11 lat temu z "Amazing Atomic Activity"...."Satisfaction".
A 12 lat temu z "High Proof Cosmic Milk" "Proud Mary" - ależ to była energia! (A pierwszy "Fishdick" był 16 lat temu )
A Brodzia chyba zajdzie do tego pierwszego, zaczynam żałować że zmieniłem swój typ
Ostatnio zmieniony pt wrz 17, 2010 9:26 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nic nie wiadomo. Pamiętam koncert piosenki turystycznej na Juvenaliach. Trzech (minimum) facetow wali w gitary i ryczy, a kumpel przytula się do głośnika i na stojąco i zasypia.
Dx2 pisze:Going Back w 1966 Dusty Springfield (R.I.P.).
Może "Trójka" zaczęła by grać orginał?
Nie słyszałem by ją grali, gdy White Stripes śmigali z "I just don't know what to do with myself". Nie ma takiej audycji w Trójce, w której można byłoby usłyszeć ten cały fantastyczny pop, soul i r&b z lat 60, motown, folk revival i to wszystko co było ważne, a działo się obok brytyjskiej inwazji.
Ostatnio zmieniony pt wrz 17, 2010 9:31 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
lady pisze:
jest taki zespół Chicken Shack, hehe, przetłumaczcie sobie co to może znaczyć, ale zastrzegam że zespół jest bardzo dobry
Jest taka miejscowość koło Poznania, tylko pisze się przez "ó".
Sting się jutro koncertuje. Wybiera się ktoś?
Ja nie, ale życzę jak najlepszych wrażeń.
A utworowi mimo braku głosu życzę miejsca 1. I na 1500 to jest całkiem realne.
Popatrzcie na 1000. Historia się lubi powtarzać?
Neo01 pisze:
Grali 11 lat temu z "Amazing Atomic Activity"...."Satisfaction".
A 12 lat temu z "High Proof Cosmic Milk" "Proud Mary" - ależ to była energia! (A pierwszy "Fishdick" był 16 lat temu )
A Brodzia chyba zajdzie do tego pierwszego, zaczynam żałować że zmieniłem swój typ [/quote]
"Proud Mary"to też cover.
A racja, to było już 16 lat temu. Ależ ten czas leci
Dx2 pisze:Going Back w 1966 Dusty Springfield (R.I.P.).
Może "Trójka" zaczęła by grać orginał?
Nie słyszałem by ją grali, gdy White Stripes śmigali z "Ijust don't know what to do with myself". Nie ma takiej audycji w Trójce, w której można byłoby usłyszeć ten cały fantastyczny pop, soul i r&b z lat 60, motown, folk revival i to wszystko co było ważne, a działo się obok brytyjskiej inwazji.
Tak wiem, ale czasami przy okazji nowych wykonań na liście pojawiały sie oryginały vide Madonna, Jason Donovan.
Ostatnio zmieniony pt wrz 17, 2010 9:36 pm przez Dx2, łącznie zmieniany 1 raz.