No to faktycznie - czapki z głów! MIałem napisać o tym, że wynik strzelca jeden z najlepszych w historii, ale że to się wzięło z TAKIEGO osiągnięcia, to nie miałem pojęcia.
Nic dziwnego, że nie dało rady wytrzymać na finiszu takiego tempa

to co w 3 miesiące zyskane, równie szybko można stracić, a akurat tyle zostało do końca rokumateusz15 pisze:Kuba - szacun!![]()
W tym roku, już Ci nikt nie zagrozi.
szczerze mówiąc - nie sądzę, i raczej nie masz się czego obawiać. Ja jestem świetna w szorowaniu tyłów, a początek tego roku był jakimś wybrykiem z mojej strony.mateusz15 pisze:Cieszę się, że ciągle, jeszcze, utrzymuje się w top10, bo czuję, ze to już niedługo (powrót neonki).
w zeszłym roku na tym samym etapie (po 36. tygodniach) Aro miał na koncie 6 zwycięstw (najwięcej ze wszytkich) i prowadził w zestawieniu. Rok 2009 zamknął bilansem 8 zwycięstw, 6 zwycięstw miał Arkano. Nie przełożyło się to jednak w pełni na końcowy sukces, ponieważ Aro został sklasyfikowany na 3. miejscu, Arkano na 2., a zwycięzcą roku został piotreklp3 z zaledwie dwoma zwycięstwami.neon.ka pisze:A nie do końca pamiętam ile zwycięstw miał w zeszłym roku Aro na jego końcu i czy Kuba już go pokonał