albarn pisze:Fisz (bez tatusia) się obijał o trzydziestkę, ale zdaje się że ostatecznie nie wszedł.
Swoją drogą, jak byłam na koncercie Harmonii w Lublinie, to młodzież stojąca pod sceną dyskutowała: "-...i kto jeszcze tam będzie? - Waglewski. - A który to? - Nie wiem, ważne że ojciec Fisza."
Muuuuuum! Bajkowe dźwięki z Islandii... ojejjju jak ja bym chciała tam być...
Abby95 pisze:Witajcież drogie dzieciory.
Ależ dziś dzień wspaniały... Jeden z najlepszych piątków chyba.
Czemuż to dziecko?
Oj, długa historia. Dziś moja przyjaciółka miała takie spotkanie ze swym kolegą metalowcem, 300 metrów od mojego domu. A ja se z mego domu "uciekłam" i do nich pobiegłam i sobie tak rozmawialiśmy i chodziliśmy po mieście. A najlepsze było to, jak podszedł do nas taki facet i chciał sobie zrobić z nami zdjęcie, bo "my takiej dobrej muzyki słuchamy".
(...) Nie słyszałem jeszcze nowego singla, podobno mało zachęcający, ale to zdanie nie moje, ale kumpla, fana LP
Także witam nowego Forumowicza. LP pewnie się pojawi w swoim czasie, sam na to czekam.
Jednak rzeczywiście idą coraz bardziej w elektronikę (co nie znaczy, że źle), więc może być
ciekawie... lub nie.
kajman pisze:No nie, takiw 12 groszy jest nie do sluchania, a Pokoje tylko wtedy, kiedy śpiewała Edyta.
ALe taki o Dziewczynach czy Artystach - jak najbardziej!
Może mnie zamuliło ale nie wiem o jakiej dziewczynie i o jakich artystacvh piszesz?
Rzeczywiście cię zamulić musiało, jak jedna poetka napisała "Szanowni Towarzysze, pośrodku cztery łapy, co ugrzęzły w mule pod pagórem tułowia". Może "Szkielet jaszczura" to o kajmanie. Eeee, chyba nie, bo dalej jest "proszę zwrócić uwagę na tę śmieszną główkę". Pewnie w trakcie pisania już parę osób zdążyło ci odpowiedzieć.
(...) Nie słyszałem jeszcze nowego singla, podobno mało zachęcający, ale to zdanie nie moje, ale kumpla, fana LP
Także witam nowego Forumowicza. LP pewnie się pojawi w swoim czasie, sam na to czekam.
Jednak rzeczywiście idą coraz bardziej w elektronikę (co nie znaczy, że źle), więc może być
ciekawie... lub nie.
z nowinek które czytalem wynikało że utwory "do radia" beda sie znajdowac na plycie, chodzi mi o troszke wolniejsze mniej elektroniczne , ale nie będą one singlami promującymi płytę.
mara pisze:A ta audycja to trójkowy budzik-nie jakieś szczególnie rockowe ale miło się tego słuchało zarywając noc i słuchając wiadomości do radia od studentów też zarywających noc, a teraz jakieś powtórki..
czasami też mi się udało posłuchać, ale ostatnio mam alergię na " muzyczne kalendarium "
słoik pisze:Rzeczywiście cię zamulić musiało, jak jedna poetka napisała "Szanowni Towarzysze, pośrodku cztery łapy, co ugrzęzły w mule pod pagórem tułowia". Może "Szkielet jaszczura" to o kajmanie. Eeee, chyba nie, bo dalej jest "proszę zwrócić uwagę na tę śmieszną główkę". Pewnie w trakcie pisania już parę osób zdążyło ci odpowiedzieć.
Słoiku, te Twoje komentarze mnie rozwalają na mistrzów powinni Cię wrzucic. A co to za wiersz?
Ja liczyłem że Strachy na Lachy - Twoje oczy lubią mnie zajdą wysoko ale niestety od 2 tygodni spadają w dół Dziś myślę że na "tron" powróci Sabaton (mam taka nadzieje )
Pepe pisze:Panie Marku czy będzie można się spodziewac utworu Linkin Park z ich nowej płyty której premiera w tym tyg? Ten zespół często gościł na czele listy . Pozdrawiam ekipę trójki
Linkin Park ... mój brat ma ich wszystkie płyty, może dlatego nie reaguje na bluesa Kiedyś chyba zagłosowałam na jakiś ich utwór żeby miał radochę, sam głosował tylko wtedy kiedy na LP3 był LP ... że ja się do niego w ogóle przyznaję ...
PaTToN pisze:Teraz najbardziej ciekawi mnie jak zaatakuje Acid Drinkers.
Manicy zaczynają mi się podobać, muszę sięgnąć po płytkę
To obecnie dwa najlepsze numery w top30. Acid jest ładny ale zaskoczyło mnie to, że tak się słuchaczom podoba. Dobrze, że jeszcze coś człowieka pozytywnie zaskoczyć może.