LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
witam
jak zwykle zaczynam słuchać od 9.30, bo mniej więcej o tej godzinie się audycja zaczyna - wcześniej tylko reklamy i inne rzeczy z lp3 nie mające zbyt wiele wspólnego...
PaTToN pisze:Nie wiem co się ludziom podoba w tym Hurcie, nic wielkiego...
Mnie wręcz drażni. Ale obawiam się, że po dzisiejszej promocji powitamy go w poczekalni.
Witajcie, witajcie. Ależ ten tydzień zleciał, znowu piątek
Ciekaw jestem tych nowości w zestawie, ta Banaszak mnie nie przekonuje - wiersz piękny, ale w wykonaniu mi brakuje tego czegoś
Idę zatopować znawcę, bo ostatnimi czasy jakoś odkładam to na ostatnią chwilę.
Uuu... ale zestaw: Blackfield - Muczne (43), Reamonn - Supergirl (42), ciekawe co trzecie. Te dwa - czad (mimo że Blackfield jak był na Liście, to mnie wkurzał raczej )!
No Achive - Bullets (41) nieco gorzej się wpasowuje. KLimatyczne, ale tak co tydzień tego słuchać to było męczące.
Owszem.
Nie pamiętam jednak, z jakiej okazji.
Paula Cole - chyba "one-hit-wonder"... Aczkolwiek ostatnio wydała nową płytę i singielek chyba nawet był/jest w zestawie do głosowania ("Music in me" czy jakoś tak).
Miszon pisze:Owszem.
Paula Cole - chyba "one-hit-wonder"... Aczkolwiek ostatnio wydała nową płytę i singielek chyba nawet był/jest w zestawie do głosowania ("Music in me" czy jakoś tak).
Oj nie... Paula COle to poważna artystka. Trasa z Gabrielem, świetne płyty solowe. To nie żaden one hit wonder
Miszon pisze:Owszem.
Oj nie... Paula COle to poważna artystka. Trasa z Gabrielem, świetne płyty solowe. To nie żaden one hit wonder