Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
zdaje się, że ja miałem o tym pisać, tak? w takim razie przepraszam, że zapomniałem.
Nic nie szkodzi ... to dla mnie żaden problem jeśli czuwam i pamiętam ... A że pamięć - nie tylko ludzka - jest czasami zawodna, więc nie ma za co przepraszać.
I tym wpisem - postem - osiągnąłem piękną trójkową liczbę 333. wpisów:) na forum lp3...
Mam nadzieję, że ku3a wręczając płytkę zareklamował ją, że jest na tyle wypasiona, że wszystkie kawałki można w zasadzie bez słuchania wrzucić do zestawu? (conajwyżej w 2 turach, żeby nie było naraz za dużo świetnych nowości ) .
Yeah! Aż dwa kawałki weszły już w pierwszym tygodniu, w którym miały taką szansę! W dodatku Jeremy na stronie ma dokładnie taki kawałek do odsłuchania na stronie, jaki miałem na myśli .
Gorzej będzie z dostaniem się do Poczekalni, bo bez promocji ci praktycznie anonimowi artyści przepadną gdzieś w zestawie...
A za tydzień liczę że kolejne 2 wejdą do zestawu .
edit:
Gdzie ja mam oczy!
Przecież jeszcze: Błękit - Lena Piękniewska
weszło!
Także aż 3 "dodania"!
Absolutny rekord!
Hehe, zabawne - właśnie sobie przesłuchiwałem na chomiku nagranie LPTrójki z fragmentem dotyczącym Jeremy'ego, skończyłem i przełączam na TuBarona - a tu właśnie leci Jeremy . Nie wiem jaki komentarz przed, ale po: "Jeremy Messerszmit, Organ Donor, jeden z naszych wynalazków w zestawie"
A w piątek komentarz przed bardzo pozytywny i wygląda na to, że się spodobało: "piosenka z kategorii wynalazków. Tylko 2minuty i 50sekund. Ale słuchacze lubią takie wynalazki i być może to będzie przebój na miarę pierwszej 20-ki" i po "no, kto wie, może to będzie przebój". O - zgadzam się z końcówką obu wypowiedzi .
Bo Białystok to moje miejsce pracy, wcześniej studiów, oraz częstego przebywania. Jednak Tykocin to miejsce gdzie nocuję i jest mój dom, oraz miasteczko, gdzie się wychowałem.
Takiej promocji to jeszcze nie było - widzę że dziś leciała Anathema, a w dodatku Messersmith. Co oznacza, że ten ostatni jest grany w TuBaronie CODZIENNIE (poza środą, ale wtedy tylko polskie kawałki lecą czyli pomijamy) .