Czyżby to Przyszłość Lewicy tak Tobą zawładnęła?kajman pisze:Za tydzień to ja będę zgłaszał i można się domyśleć co.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Czyżby to Przyszłość Lewicy tak Tobą zawładnęła?kajman pisze:Za tydzień to ja będę zgłaszał i można się domyśleć co.
wystarczyło na 51. miejsce...Miszon pisze:Zatem:
promujemy John Illsley & Mark Knopfler - ONLY TIME WILL TELL, bo widzę, że "jest blisko", ale jednak nie ma.
Kolejność po 1491 notowaniu:Neo01 pisze:Ok, myślę że nie usuną (jeszcze), a więc w tym tygodniu promujemy:
No! No! No! - Inaczej niż w raju)
Nie byłem pewny do którego promowanego to się odnosi, ale teraz już...krzysiek83 pisze:Taki numer to nawet ja zapromuję.
Pewnie zapomniałeś rzucić okiem na którym miejscu jest Knopfler i ewentualnie inne utwory z zestawu?ku3a pisze:ok, postaram się dowiedzieć.
(ale naiwnie liczę, że nie będę musiał)
Do piątku postaram się przeprowadzić małe 'eliminacje' i wybrać coś co wpadło mi w uchofajnex pisze:Za tydzień utwór promowany wybiera: albarn, chyba, że falcoeagle znalazł coś co chciałby promować![]()
Tu raczej już chyba ilość pasujeRobinson pisze:rekordowych ilościach / liczbach?
Pan Marek mówił, że 1000 na top20. Jest za mało danych, ale skoro szczyt to 2000,michal91d pisze:ciekawe tylko ile procent z wszystkich głosów stanowi nasze 30...
O!adamwadameria pisze: Może ku3a to sprawdzi, ale nie chcę wywoływać
wilka z lasu, bo są Osoby na Forum, które absolutnie nie chcą znać takich informacji,
pozostawiając je "za kurtyną".