tak, nareszcie na pierwszym miejscu znalazł się właściwy utwórKonradKombajn pisze:cieszy Buldog. dobranoc

dobrej rock-nocy
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
tak, nareszcie na pierwszym miejscu znalazł się właściwy utwórKonradKombajn pisze:cieszy Buldog. dobranoc
masz mi zdać relację z pierwszych wrażeńtanatos pisze:Nie wiem jak to z forowaniem wyjdzie za tydzień ale do za tygodnia!
Prawda. A musisz, bo płyta znakomita.albarn pisze:a to oznacza, że Buldog po raz pierwszy w karierze na 1. I dobrze, bo ten utwór zdecydowanie lepszy niż utwory z Kazikiem. Chyba muszę posłuchac płyty.
Kłaptocz w wielu kawałkach Akuratu często zachwycał swoją oryginalną dykcją, oraz świetną intonacją, interpretacją i zabawią słowemalbarn pisze:najbardziej mi się podoba, jak pan Kłaptocz tak "wypluwa" słowa, np. "bylegeneraliskoobwieszonegwiazdami...
Tak, też w momencie jak pierwszy raz usłyszałem Akurat zapamiętałem najbardziej ten kawałek (na koncercie w 2005) pomyślałem, że to rewelacja jest. I z tym większym zasmuceniem spojrzałem na datę wydania płyty kiedy ją kupiłem, bo oznaczała ona, że nie będzie to w zestawie...tadzio3 pisze:To mnie utwierdza w przekonaniu, że "Do prostego człowieka" też swego czasu mogło by być na pierwszym, tylko gdyby... było w zestawie![]()
O, teraz dopisałeś.Miszon pisze:A później jak cieszyłem się, że pan Marek na moją prośbę mailową, że skoro zagrali w trójce to warto by wrzucić jakiś kawałek do zestawu (zaproponowałem "Tylko najwięksi") tak też zrobił i co lepsze - weszło od razu na Listę - ależ się cieszyłem jak głupi! (z lekką nutą jednak żalu, że dopiero teraz)
Fantasmagorie to świetny numer. Szkoda, że w tmtych czasach trudniej było się przebić takim oczywistościom. Dobrze, że zestaw za czasów Balonika nabrał kolorów.tadzio3 pisze:W czasie gdy ten utwór był świeżym singlem pisałem maile do Marka o to by dodać to do zestawu, ale jak wiadomo nic to nie dało. Podobnie z "Fantasmagoriami"
czy to mogło mieć wpływ? ale z drugiej strony jaki jest powód takiej skoku przy tak dużym stażu? z kolei obecna liczba głosów powoduje, że coraz trudniej tak skoczyć...słoik pisze:Orędzie ku3y przyniosło rezultaty, niestety trzeba się chyba przygotować na drugie życie utworu.Piotr pisze:PEARL JAM — Just Breathe
oczywiście liczę, że będzie pięknie. ale dla mnie ten wieczór to również White Lies. (no i Kumka Olik na początekmateusz15 pisze:To ja zareklamuję jutrzejszą Listę Osobistą. Piotr Metz zapowiedział wywiad z Edytą Bartosiewicz!! A i jutro, szczęściarze (Kuba) poznają Jej 3 nowe piosenki.
pozdrowienia z Kazachstanumarsvolta pisze:W Krakowie radośćPawelucky pisze:Aj słabo ta Warszawa walczy Legia przegrywa u siebie z Bełchatowem 0-2 tak sportowo.