mam nadzieję, że nie łączy się to z odejściem z Trójki

no to zostaje albo Lao Che, albo Lenny Valentinoku3a pisze:szkoda, że Lady Pank odpada, bo to znacznie zawęża zestaw, a chciałem jeszcze dać podpowiedź, że nazwa zespołu jest dwuwyrazowa![]()
.
A może Lux Occultamefiu pisze:no to zostaje albo Lao Che, albo Lenny Valentinoku3a pisze:szkoda, że Lady Pank odpada, bo to znacznie zawęża zestaw, a chciałem jeszcze dać podpowiedź, że nazwa zespołu jest dwuwyrazowa![]()
.
Komentować każdy może,krzysiek83 pisze:Muszę to z siebie wyrzucić! Bo się uduszę
danco28 pisze:Obstawiam, że to będzie HEY i płyta "Fire"ku3a pisze:(...) na razie wiadomo co będzie w dwóch kolejnych audycjach (nie licząc jutrzejszej). najpierw zespół o bardzo krótkiej nazwie, a potem zespół na "L".
właśnie Tomek Żąda potwierdził HeyNeo01 pisze:A za tydzień na pewno Hey i "Fire"
Pan redaktor się nie wysilił.mateusz15 pisze:Jakość wywiadu była tak fatalna, że niewiele zrozumiałemA wywiad ten sam co dla tvn.
Heh, ciekawa audycja tak wogóle. Niestety po książkę nie wystartowałem, bo miałem wyłączony internet...słoik pisze:Czego to się człowiek nie dowie. Dziś u Jerzego Sosnowskiego rozmówca stwierdził, że bodajże na Woli archeolodzy przeprowadzili wykopki, w trakcie których odkryto 20 szkieletów (audycja o powstaniu listopadowym).
Gdybyż jeszcze pan historyk (przepraszam, nie zapamiętałem, jak ma na nazwisko) nie chichotał przy byle okazji (może to dla równowagi dla Trójki na poważnie) używał słówka "niestety" tylko niestety w adekwatnych sytuacjach i nie wpierał J. Sosnowskiemu wiedzy szczegółowej, której zapewne ów nie posiadł - "...jak pan redaktor doskonale wie...". Ale ogólnie rzeczywiście audycja ciekawa, to tylko ja trochę zrzędzę - przez astygmatyzm.krzysiek83 pisze:Heh, ciekawa audycja tak wogóle...
Zdecydowanie się z Tobą zgadzamYacy pisze:I to zdecydowanie powinno być znów pasmo muzyczne. Np. z Bukartykiem