Empik pisze:jest i Maciej. w pierwszej trójce. cieszy mnie to. uwielbiamy Macieja, prawda?
a waglewski a abraduababub to juz nie laska?
o Waglewskiego nie pytam, bo on jest jak żywy pomnik polskiego rocka. Jego trzeba uwielbiać.
a Abradaba nie muszą uwielbiać wszyscy, bo to raper, a w Polsce podejście do rapu jest bardzo różne.
nie chcę nawet wyobrażać sobie co może przeżywać ktoś w jego sytuacji, co ja mogłabym przeżywać ... słabo mi się robi na samą myśl
Yacy, jesteśmy z Tobą !
nie chcę nawet wyobrażać sobie co może przeżywać ktoś w jego sytuacji, co ja mogłabym przeżywać ... słabo mi się robi na samą myśl
Yacy, jesteśmy z Tobą !
To teraz umyj ten popluty monitor. Ja kilka dni temu musiałam to robić, bo pocałowałam monitor... a później telewizor, który matka kazała mi później umyć.
1. Moja I Twoja Nadzieja
2. Dreams
3. Teksański
4. Misie
5. Is It Strange
6. Ja Sowa
7. Anioł
8. List
9. Moja I Twoja Nadzieja (dla powodzian)
10. 4 Pory
11. Cisza Ja I Czas
12. Cudzoziemka w Raju Kobiet
13. Muka
14. Mru Mru
15. Mimo Wszystko
16. Byłabym
17. Kto Tam? Kto Jest W Środk
18. Faza Delta
To byłaby fajna setlista koncerty Hey'a z okazji 1500 notowań.
Wszystkie numery jeden Hey'a z LP3 no w sumie 17 utworów
To byłby fajny pomysł!
Empik pisze:to Faza Delta na pierwszym. dobrze, uwielbiam Hey.
a kto jest wokalistą w Buldogu? kojarzy mi się z wokalistą Akuratu, dobrze mi się kojarzy?
W końcu, choć to dwa gorsze single Heya z MURP dotarły do szczytu. A co do Nosowskiej, którą wielbię, to akurat warunki wokalne są jej najsłabszą stroną.
To teraz umyj ten popluty monitor. Ja kilka dni temu musiałam to robić, bo pocałowałam monitor... a później telewizor, który matka kazała mi później umyć.
ja wolę całować ludzi. ;P a monitor już wyczyszczony.
Yacy, jesteśmy z Tobą !