jaki to tytuł?
jaki to tytuł?
kto mi podpowie jaki jest tytuł piosenki eltona joha,który zaczyna sie od wolnego gwizdania,a potem jest troche szybsza.W refrenie natomiast spiewa chyba "right beetwen the eyes"?Słyszałem ten utwór pod koniec lat 80 na jego składance.no to tyle.HEJ!
Re: jaki to tytuł?
ZNACZY SIE CHODZI O ELTONA JOHNA!!wisnia pisze:kto mi podpowie jaki jest tytuł piosenki eltona joha,który zaczyna sie od wolnego gwizdania,a potem jest troche szybsza.W refrenie natomiast spiewa chyba "right beetwen the eyes"?Słyszałem ten utwór pod koniec lat 80 na jego składance.no to tyle.HEJ!
Re: jaki to tytuł?
A MOZE TO JEST BILLY JOEL?!JUZ SAM NIE WIEM.NIECH KTOS POMYSLI,I MI POMOZE BO BARDZO MNIE TO MIERZWI!!Anonymous pisze:ZNACZY SIE CHODZI O ELTONA JOHNA!!wisnia pisze:kto mi podpowie jaki jest tytuł piosenki eltona joha,który zaczyna sie od wolnego gwizdania,a potem jest troche szybsza.W refrenie natomiast spiewa chyba "right beetwen the eyes"?Słyszałem ten utwór pod koniec lat 80 na jego składance.no to tyle.HEJ!
Right Between The Eyes
Jedyne co mi przychodzi do głowy ... to zespół WAX - mieli 3 mniej lub bardziej znane nagrania:
- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart
spróbuj ... może to nie to o co Ci chodzi, ale z pewnością posłuchać warto
pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart
pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
Re: Right Between The Eyes
DZIEKI ZA CHECI JUZ SPRAWDZAM!tEN UTWÓR KOJARZY MI SIE Z JAKIMŚ FRANCUSKIM FILMEM!Emil pisze:Jedyne co mi przychodzi do głowy ... to zespół WAX - mieli 3 mniej lub bardziej znane nagrania:
- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart
pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
Re: Right Between The Eyes
niestety to nie zaden z tych utworów,ale ładne!zapomniałem juz o nich.moze ktos jeszcze cos skojarzy!?Anonymous pisze:DZIEKI ZA CHECI JUZ SPRAWDZAM!tEN UTWÓR KOJARZY MI SIE Z JAKIMŚ FRANCUSKIM FILMEM!Emil pisze:Jedyne co mi przychodzi do głowy ... to zespół WAX - mieli 3 mniej lub bardziej znane nagrania:
- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart
pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
Emil pisze:Spróbuj jeszcze "A Matter Of Trust" BILLY JOEL`a - gwizdania tam wprawdzie nie ma, ale może coś Ci się pokręciło. Z pewnością posłuchać wartoto nie ta piosenka,ale to na pewno gwizdanie było i kojarzy mi sie to z jakims filmem.Na pewno billy joel albo elton john
pozdrawiampozdrowionka.
Emil
odpowiedz
Utwor, ktorego szukasz to "The Stranger" Billy Joela. Na Amazonie jest sample... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... 1?v=glance