jaki to tytuł?

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

wisnia

jaki to tytuł?

Post autor: wisnia »

kto mi podpowie jaki jest tytuł piosenki eltona joha,który zaczyna sie od wolnego gwizdania,a potem jest troche szybsza.W refrenie natomiast spiewa chyba "right beetwen the eyes"?Słyszałem ten utwór pod koniec lat 80 na jego składance.no to tyle.HEJ!
Gość

Re: jaki to tytuł?

Post autor: Gość »

wisnia pisze:kto mi podpowie jaki jest tytuł piosenki eltona joha,który zaczyna sie od wolnego gwizdania,a potem jest troche szybsza.W refrenie natomiast spiewa chyba "right beetwen the eyes"?Słyszałem ten utwór pod koniec lat 80 na jego składance.no to tyle.HEJ!
ZNACZY SIE CHODZI O ELTONA JOHNA!!
WISNIA

Re: jaki to tytuł?

Post autor: WISNIA »

Anonymous pisze:
wisnia pisze:kto mi podpowie jaki jest tytuł piosenki eltona joha,który zaczyna sie od wolnego gwizdania,a potem jest troche szybsza.W refrenie natomiast spiewa chyba "right beetwen the eyes"?Słyszałem ten utwór pod koniec lat 80 na jego składance.no to tyle.HEJ!
ZNACZY SIE CHODZI O ELTONA JOHNA!!
A MOZE TO JEST BILLY JOEL?!JUZ SAM NIE WIEM.NIECH KTOS POMYSLI,I MI POMOZE BO BARDZO MNIE TO MIERZWI!!
Emil

Right Between The Eyes

Post autor: Emil »

Jedyne co mi przychodzi do głowy ... to zespół WAX - mieli 3 mniej lub bardziej znane nagrania:

- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart

spróbuj ... może to nie to o co Ci chodzi, ale z pewnością posłuchać warto

pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
Gość

Re: Right Between The Eyes

Emil pisze:Jedyne co mi przychodzi do głowy ... to zespół WAX - mieli 3 mniej lub bardziej znane nagrania:

- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart

pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
DZIEKI ZA CHECI JUZ SPRAWDZAM!tEN UTWÓR KOJARZY MI SIE Z JAKIMŚ FRANCUSKIM FILMEM!
Gość

Re: Right Between The Eyes

Anonymous pisze:
Emil pisze:Jedyne co mi przychodzi do głowy ... to zespół WAX - mieli 3 mniej lub bardziej znane nagrania:

- Right Between The Eyes
- American English
- Bridge To Your Heart

pozdrawiam
emilencja@poczta.onet.pl
DZIEKI ZA CHECI JUZ SPRAWDZAM!tEN UTWÓR KOJARZY MI SIE Z JAKIMŚ FRANCUSKIM FILMEM!
niestety to nie zaden z tych utworów,ale ładne!zapomniałem juz o nich.moze ktos jeszcze cos skojarzy!?
Emil

Post autor: Emil »

Spróbuj jeszcze "A Matter Of Trust" BILLY JOEL`a - gwizdania tam wprawdzie nie ma, ale może coś Ci się pokręciło. Z pewnością posłuchać warto :)

pozdrawiam
Emil
RAFAŁ71

Post autor: RAFAŁ71 »

Emil pisze:Spróbuj jeszcze "A Matter Of Trust" BILLY JOEL`a - gwizdania tam wprawdzie nie ma, ale może coś Ci się pokręciło. Z pewnością posłuchać warto :)to nie ta piosenka,ale to na pewno gwizdanie było i kojarzy mi sie to z jakims filmem.Na pewno billy joel albo elton john

pozdrawiampozdrowionka.
Emil
wStanach

odpowiedz

Post autor: wStanach »

Utwor, ktorego szukasz to "The Stranger" Billy Joela. Na Amazonie jest sample... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... 1?v=glance
ofnhider

Post autor: ofnhider »

daj maila to ci go wysle
ODPOWIEDZ