Kod: Zaznacz cały
| 31 | 32 | | +1 | Intymne życie mrówek - Kobranocka | PL |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Raczej nie wychodź na ulice w KrośnieMash pisze:Moment moment, może ktoś zacytować to z egzaminem na prawko? Bo mi umknęło...
siatkówka?teria pisze:Jak pogodzić oglądanie meczu i słuchanie listy?
Że tu wizja, a tam fonia?
Ech.
Cały mundial tak spędziłem, jest całkiem fajnie, przynajmniej głupich komentarzy nie słychacteria pisze:Jak pogodzić oglądanie meczu i słuchanie listy?
Ech.
Dokłądnie tak: co innego widzisz, co innego słyszysz :0 I do tego trzy dyscypliny: skoki, siatka i tenis. Brakuje mi jednego okateria pisze:Jak pogodzić oglądanie meczu i słuchanie listy?
Ech.
nie mam nic przeciwkomarsvolta pisze: Jak nie będzie singli to teledysków też i coraz ciężej będzie na trafić na zwłaszcza indie zespoły w ramówkach takich stacji?
Do tego mam dążyć?
mam wrażenie, że nie tylko teksty.tanatos pisze:Czy Brodka zrzyna texty od Marii Peszek?
A może jeszcze mocno promowani John i Mark.kajman pisze:Kobranocka nie w top30, więc od razu w plecy w znawcy (za Cubę też). A nowości to Cubqa i na 99,9% Manic.
Tego nigdy nie dodadzą. Bo nikt w trójce nawet nie zająknie się o tej płycie. Tak naprawdę te audycje po dziewiętnastej w trójce i zwłaszcza ten Hawryluk strasznie mnie denerwuje. Hoffman też nie jest lepszy grają takie wynalazki, że się słuchać nie chce. Tour de France w wyszukiwaniu ciekawostek muzycznych i zespołów ekstra niszowych. Wtedy na poważne rockowe płyty nie ma czasu. W takim świetnym czasie powinna być audycja pokroju Trójkowego Ekspresu, który spopularyzował w Polsce Radiohead, ale Kostrzewa nie bał się też grać starego dobrego grungu czy nowego wtedy System Of A Down, a z drugiej strony na przykład Coldplay czy Starsailor, ale i The Stokes. To była taka modelowa audycja.lady pisze:spoko, to dobrze wróży Them Crooked Vulturesmarsvolta pisze: Niezłe jaja! Kto o zdrowych zmysłach dodaje do zestawu piosenkę, która ma już trzy lata i nie jest singlem!
Mowa była o tym, że Michał ma egzamin wtedy.Mash pisze:Zbyszu: też mam w piątek o 7:30 egzamin na prawko, też w Krośnie
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
| 32 | 0 | | N | W pięciu smakach - Brodka | PL |
| 33 | 33 | | 0 | Bubbles - Biffy Clyro | ZG |
| 34 | 37 | | +3 | Cosmic Love - Florence & The Machine | ZG |
| 35 | 0 | | N | Tango Warszawo - Stanisław Soyka | PL |
| 36 | 50 | | +14 | Ghost - Slash feat. Ian Astbury | ZG |
| 37 | 38 | | +1 | Girl I Love You - Massive Attack & Horace Andy | ZG |
| 38 | 41 | | +3 | Made in China - Happysad | PL |
| 39 | 46 | | +7 | This Pretty Face - Amy MacDonald | ZG |
| 40 | 36 | | -4 | Fire With Fire - Scissor Sisters | ZG |
| 41 | 35 | | -6 | A Night Like This - Caro Emerald | ZG |
| 42 | 49 | | +7 | Prayin' - Plan B | ZG |
| 43 | 42 | | -1 | My Baby Left Me - Rox | ZG |
| 44 | 34 | | -10 | Half Mast - Empire Of The Sun | ZG |
| 45 | 44 | | -1 | Oranżada - Koniec Świata | PL |
| 45 | 47 | | +2 | Superfast Jellyfish - Gorillaz | ZG |
| 46 | 0 | | N | Pack Up - Eliza Doolittle | ZG |
| 47 | 48 | | +1 | End of Me - Apocalyptica feat. Gavin Rossdale | ZG |
| 48 | 0 | | N | Thick as Thieves - Kasabian | ZG |
| 49 | 39 | | -10 | Caravan - Rush | ZG |
| 50 | 45 | | -5 | Beside You - Simply Red | ZG |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
Robinson pisze:Michał to może fajnex?
Tak, tak zgadza sięMash pisze:Moment moment, może ktoś zacytować to z egzaminem na prawko? Bo mi umknęło...
| 30 | 40 | 1 | +10 | (It's not War) Just the End of Love - Manic Street Preachers | ZG |
jak diabli charakter to może Firlifrancek albo Dytko Smrodnik.tanatos pisze: Jest trochę wyżłowaty z wyglądu i ma diabli charakter. Problemem jest to, iż pies ten nie ma imienia. Możecie pomóc?
nie pamietam tej audycji ale nie mam nic na przeciw aby cos takiego powrocilo!marsvolta pisze:Tego nigdy nie dodadzą. Bo nikt w trójce nawet nie zająknie się o tej płycie. Tak naprawdę te audycje po dziewiętnastej w trójce i zwłaszcza ten Hawryluk strasznie mnie denerwuje. Hoffman też nie jest lepszy grają takie wynalazki, że się słuchać nie chce. Tour de France w wyszukiwaniu ciekawostek muzycznych i zespołów ekstra niszowych. Wtedy na poważne rockowe płyty nie ma czasu. W takim świetnym czasie powinna być audycja pokroju Trójkowego Ekspresu, który spopularyzował w Polsce Radiohead, ale Kostrzewa nie bał się też grać starego dobrego grungu czy nowego wtedy System Of A Down, a z drugiej strony na przykład Coldplay czy Starsailor, ale i The Stokes. To była taka modelowa audycja.
Czyli jutro się spotkamy tam na miejscu? Też jesteś na rano?Mash pisze:Fajnex - zdajemy razem w takim razie
No to będzie królowała Lady Gaga i Rihanna. The White Stripes też byli indie przed Seven Nation Army??? O co chodzi?lady pisze:nie mam nic przeciwkomarsvolta pisze: Jak nie będzie singli to teledysków też i coraz ciężej będzie na trafić na zwłaszcza indie zespoły w ramówkach takich stacji?
Do tego mam dążyć?