Niemrawo coś dzisiaj... ruch słaby, piosenki średnie, jeszcze mi tu Abby moja złota łzy czyste rzęsiste wylewa i nie wiem z jakiego powodu...
Ludzie ruszta się!
Wczoraj oglądałam taki odcinek ER, w którym umarł "świeży dzieciak", który słuchał Green Day'a. Trochę nieudacznie śpiewał "Good Riddance (Time of Your Life)", ale to nic. I jak umarł, zostawił w spadku jednej takiej dziewczynie płytę GD, i ona potem śpiewała "Time Of Your Life" na jego pogrzebie. Ale on umarł...
Witam! Piękny zachód słońca za oknem i przyjemny wietrzyk, ach- to mi się kojarzy z początkami mojego słuchania list- zawsze przy otwartym oknie Dziś bez komputera, będę zaglądać przez telefon do Was. Pan Marek w świetnym humorze dziś
Cieszę się z Kasabian, powrotu Helen i namieszania pierwszaków
czekam na orędzie Kuby i gratuluję największej w historii liczby głosujących! Życzę smakowitej listy!
marsvolta pisze:Thick as Thieves - Kasabian
Niezłe jaja! Kto o zdrowych zmysłach dodaje do zestawu piosenkę, która ma już trzy lata i nie jest singlem!
Po pierwsze był Opener, po drugie to jest znacznie lepsze od singli.
Zespół wybiera coś na singla! Robi do tego teledysk, a ktoś to lekceważy? I gra co tam chce? Gdyby to była moja płyta to taka samowolka bardzo by mnie denerwowała i raczej bym na to nie pozwolił. Teraz promuje to czy to wydaje to w postaci singla czasem w różnych formatach rozsyłam do rozgłośni, a oni grają z płyty coś innego bez sensu? Wiem, że czasem coś takiego w trójce ma miejsce, ale ja tego nie pochwalam.
Abby95 pisze:Wczoraj oglądałam taki odcinek ER, w którym umarł "świeży dzieciak", który słuchał Green Day'a. Trochę nieudacznie śpiewał "Good Riddance (Time of Your Life)", ale to nic. I jak umarł, zostawił w spadku jednej takiej dziewczynie płytę GD, i ona potem śpiewała "Time Of Your Life" na jego pogrzebie. Ale on umarł...
But I... I'm still alive , and you're still alive, so don't you cry tonight, I still love you baby...
marsvolta pisze:Zespół wybiera coś na singla! Robi do tego teledysk, a ktoś to lekceważy? I gra co tam chce? Gdyby to była moja płyta to taka samowolka bardzo by mnie denerwowała i raczej bym na to nie pozwolił. Teraz promuje to czy to wydaje to w postaci singla czasem w różnych formatach rozsyłam do rozgłośni, a oni grają z płyty coś innego bez sensu? Wiem, że czasem coś takiego w trójce ma miejsce, ale ja tego nie pochwalam.
Wiem, że niektórym się narażam, ale ja pochwalam to jak najbardziej. No chyba że taki utwór podoba mi się mniej niż singiel, ale to się rzadko zdarza.
słoik pisze:W życiu nie ubrałbym się za 4500, bałbym się toto wrzucić do pralki.
to jest jakieś 45 par spodni po ok 100 zł.. biorąc pod uwagę ze nosisz też podkoszulki swetry buty marynarki etc to bardzo możliwe że w życiu zużyjesz ubrania za tyle
PaTToN pisze:Nie znam
Caro Emerald zalicza słabiutki awansik - za mało głosujecie
No to zacny utworek jest rzeczywiście.
Co do płyty War to polecam gorąco, ta płyta miażdży po prostu!!! zresztą znajdą się inni którzy potwierdzą
prawda, Jutumaniacy?