JadenKast pisze:Z ciekawości: zimno zimą ci nie przeszkadza?
Zimno nie. Ciepło tez nie. Ale temperatura powyżej 30 stopni w cieniu przez kilkanaście dni w miesiącu (z małymi przerwami) to przesada. Tak samo jest z mrozami. Ze wszystkim musi być umiar.
Miałem nadzieję, że ta Kompaniera spadnie
macor70 pisze:... na 1500. wydanie listy zebrać wszystkie kawały pojawiające się swego czasu w lp3 w wykonaniu Aliny Dragan w formacie audio i dołączyć do listowej strony... A może już gdzieś jest?
Kiedyś w zeszycie z listami zapisywałem co ciekawsze i śmieszniejsze, a właściwie same puenty (oczywiście jeśli pani Alina zdołała je wykrztusić) - teraz mam te zapisane puenty, które już mi nic a nic nie mówią.
Julia pisze:łoo ! komu się ta radocha Gogolowa udziela, ręka w górę !
Dopisuję się.
no ale tylko trochę mi się udziela... w związku z tym mam ręce poziomo do podłogi co w połączeniu z tym że spałam baaardzo mało czyni mnie podobną do Zombie
macor70 pisze:... na 1500. wydanie listy zebrać wszystkie kawały pojawiające się swego czasu w lp3 w wykonaniu Aliny Dragan w formacie audio i dołączyć do listowej strony... A może już gdzieś jest?
Kiedyś w zeszycie z listami zapisywałem co ciekawsze i śmieszniejsze, a właściwie same puenty (oczywiście jeśli pani Alina zdołała je wykrztusić) - teraz mam te zapisane puenty, które już mi nic a nic nie mówią.
być może ameryki nie odkryłam ale w necie gdzieś widziałam pierwsze wydania listy były w formie rar toteż nie znam zawartości..być może są i te alinowo-draganowe.
Szczególnie to czekanie na pointę było ekscytujące, bo w nawałach śmiechu i zbierania się do ... Pani Aliny... To były ćwiczenia na brzuszek
Julia pisze:łoo ! komu się ta radocha Gogolowa udziela, ręka w górę !
Ja podnoszę dwie i chyba zacznę na nich wreszcie głosować
No czas najwyższy, czas najwyższy.
mateusz15 pisze:
JadenKast pisze:Z ciekawości: zimno zimą ci nie przeszkadza?
Zimno nie. Ciepło tez nie. Ale temperatura powyżej 30 stopni w cieniu przez kilkanaście dni w miesiącu (z małymi przerwami) to przesada. Tak samo jest z mrozami. Ze wszystkim musi być umiar.
Miałem nadzieję, że ta Kompaniera spadnie
OK, po prostu znam wiele osób którym przeszkadza pogoda, niezależnie jaka by nie była. Jest lato są upały, trzeba się z tym raczej pogodzić, a najlepiej polubić.
albarn pisze:kto pamięta piosenkę The Cure "Lullaby"?
Jak byłam mniejsza i obejrzałam pierwszy raz teledysk to przez 2 miesiące miałam koszmary w Lullabiowskim stylu a po dziś dzień mam obawy przed ośmionożnymi łowcami much
Ile było już tych "bardzo ciekawych propozycji"?
Lady - może Ty coś zaproponuj, Balonik się ucieszy
Cieszę się, że wbrew apelem z wątku z głosowaniem na to notowanie, Lao Che ciągle w top10