albarn pisze:Witam
jednak się wyrobiłem i akurat na Damonów zdążyłem. Moja wyjątkowa, bo pierwsza "dorosła" lista
Łał - i jak to jest? Tak na dorosło posłuchać tego co łączy z tym co zazceło się w łóżeczku... Gratulujemy tej inicjacji
Phillll - gdy go słyszę to od razu mam odruch - z jakiej to bajki pochodzi ta melodia... To przez moje dzieciaki, które młóciły kiedyś bajkę z jego muzyką - coś z gorylami chyba sie wiązała...
słoik pisze:To już sam nie wiem co oprócz Petera, czyżby Phil tak znienacka, a może nagle znudził się Pearl Jam. Albo Muniek z AMJ sobie nie poradzili...
słoik pisze:
a nie mogłaś zamiast malować na złoto i zielono pisać na tych małych "Lista Przebojów Programu Trzeciego". Kupilibyśmy 1500 zniczy i podarowali Liście. Byłby oryginalny prezent, taki w twoim stylu i jeszcze w okolicach Wszystkich Świętych.
cześć. Po drodze w samochodzie słuchałem propozycji konkursowych, Na każda rocznicę jest TOP. Czyli teraz TOP1500, ale może żeby może było ciekawiej, to może TOP1500 od końca, czyli tych którym się nie powiodło.... A może TOP poczekalni? Mogłoby być ciekawie. I przy tym jakieś konkursy, ale nie dla statystyków, tylko jakieś pokręcone w stylu w której piosence było najwięcej głosów, najwięcej instrumentów, który muzyk (gitarzysta, wolak, perkusista - nie ważne) był najczęściej na liście (suma wszystkich zespołów ktorych był członkiem) i na licytacje, to poda lepszy przykład No i jakieś miksy do zgadywania....
A swoja droga to jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy. Pamiętacie gazetkę "Lista"? Można by z okazji 1500 notowania wznowić ja w wersji internetowej w jakimś PDF'e. Notowania opatrzone komentarzem prowadzących. To byłaby gratka.
macor70 pisze:Łał - i jak to jest? Tak na dorosło posłuchać tego co łączy z tym co zazceło się w łóżeczku... Gratulujemy tej inicjacji
Tanatos, macor70 i Karol - wieeeelkie dzięki!
Z tym łóżeczkiem nie przesadzajmy - listy słucham od wiosny 2007. I nie widzę jakiejś różnicy "przed" i "po"...
Ostatnio zmieniony pt sie 13, 2010 8:46 pm przez albarn, łącznie zmieniany 1 raz.
słoik pisze:To już sam nie wiem co oprócz Petera, czyżby Phil tak znienacka, a może nagle znudził się Pearl Jam. Albo Muniek z AMJ sobie nie poradzili...
Oczywiście, że Muse. Niestety.
Teraz Muse się zgodzić.
A miałem w znawcy zostawić Perłowych w spokoju
tanatos pisze:Wiecie, co Semuś chce zrobić na 1500 not. Listy? Napisać 1500 razy "Lista Przebojów Programu Trzeciego" i wysłać do Trójki
a nie mogłaś zamiast malować na złoto i zielono pisać na tych małych "Lista Przebojów Programu Trzeciego". Kupilibyśmy 1500 zniczy i podarowali Liście. Byłby oryginalny prezent, taki w twoim stylu i jeszcze w okolicach Wszystkich Świętych.
Słoiku jesteś genialny! Muszę zapodać pomysł właścicielom firmy zniczowej, gdzie dorabiam. Jeżeli się zgodzą i będzie gwarancja wykupu zniczy to nic nie stoi na przeszkodzie
masklin pisze:A swoja droga to jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy. Pamiętacie gazetkę "Lista"? Można by z okazji 1500 notowania wznowić ja w wersji internetowej w jakimś PDF'e. Notowania opatrzone komentarzem prowadzących. To byłaby gratka.
Mam taką gazetkę, wydaną na żółym papierze, ech, wspomnienia...
mateusz15 pisze:
A miałem w znawcy zostawić Perłowych w spokoju
O, a jednak zostawiłem
Dzieje grzechu powoli, powoli awansują. Ciekawe czy dojdą do pierwszej 10. Ja bym bardzo chciał, choć nie ukrywam, że tak często słuchałem tego utworu od kwietnia, że zaczyna mi się nudzić.
Mam nawet taki dyskomfort, bo trochę mu wyrzucałem, że nigdy nie dopuszcza siostry do klawiatury. A teraz w czasie Listy to go ani widu, ani słychu ani czytu.