Jesteś z Lublina i masz na myśli 2 sierpnia. Pasuje:krzysiek83 pisze:Po zaniku Trójki (wczoraj o 8:02)
Tutaj: http://polskieradio.pl/czestotliwosci/przerwy/ można sprawdzaćhttp://polskieradio.pl/czestotliwosci/przerwy pisze:Planowane przerwy w nadawaniu programu
Polskiego Radia/Trójka
02-08-2010 08:00 - 17:00 RTCN Lublin / Piaski - (104,2 MHz)
rockmanka pisze:Właśnie to najgorsze, że takie rmf i bzdet jest, a Jedynka, Trójka i Radio Lublin szumią. Pozostaje mi cierpliwie czekać.
na razie jest pomysł, żeby to była tylko na wakacje audycja, ale nic pewnego, może... Tak więc jeśli się komuś podoba, to lepiej nie siedzieć bezczynnie, tylko dawać znaćMiszon pisze:Super wieści!!!
Właśnie Gacek i Żąda zapowiadają bardzo ciekawą audycję, w której będą przypominane polskie płyty po 1989 roku. O płytach będą opowiadać także goście - twórcy owych płyt.
Obstawiam, że to będzie HEY i płyta "Fire", a na "L"... nie wiem, może... LADY PANK?, a może LIROY i "Albóóm". (?)ku3a pisze:(...) na razie wiadomo co będzie w dwóch kolejnych audycjach (nie licząc jutrzejszej). najpierw zespół o bardzo krótkiej nazwie, a potem zespół na "L".
Eee... na wakacje tylko? Nieee! Dziś słuchałem, specjalnie wstałem po 8. Rewelka audycja to jest, zarówno pomysł jak i sposób jego realizacji (czyli że o płycie mówią sami bohaterowie lub też ludzie "z okolicy" jej powstawania). Ja myslę, że co najmniej 50 płyt można by tak opowiedzieć. A marzy mi się okrągła setkana razie jest pomysł, żeby to była tylko na wakacje audycja, ale nic pewnego, może... Tak więc jeśli się komuś podoba, to lepiej nie siedzieć bezczynnie, tylko dawać znać.
...Varius Manx (z Anitą Lipnicką), Firebirds, Human, Elektryczne Gitary, Golden Life, Ira, Justyna Steczkowska, Kayah, Kasia Nosowska (solo), Myslovitz, O.N.A., Piersi, Proletaryat, Pudelsi, Robert Chojnacki (z Piaskiem), Renata Przemyk, Róże Europy, Raz Dwa Trzy, T. Love, Ziyo...Miszon pisze:Liczę też na Sen, Gemini, któryś Acid Drinkers, Houk, Liroya, De Mono, Blenders... oj, sporo tego, sporo.
Neo01 pisze:Pierwszej płyty LP nie będzie Yacy, bo to audycja o albumach po 90 r.
Ale to też po 1989Neo01 pisze:to jednak już po 2000 r. i trochę mi tu nie pasuje...