LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Tomekk pisze:To chyba jeden z niewielu cover, który podoba mi się znacznie bardziej niż oryginał.
Nosowska zrobiła z tego coś innego, jak dla mnie lepszego.
W pełni się z tobą zgadzam, Nosowska bije oryginał (choć dobry) o głowę
Były tylko dwa miejsca podsumowania czy coś nie dosłyszałem?
Chcą na siłę wypromować tę Ellizę. To już jej 3. utwór w zestawie w przeciągu 3 miesięcy (?). Nic na siłę, no ludzie.
"Umarła klasa" z niedocenionej moim zdaniem płyty "Obywatel świata".
Utwory takie jak "Witajcie w zoo" czy "Piosenka dla Weroniki"...
o! właśnie Pan Piotr przeczytał mój list .
gdyby tak inne utwory miały choćby w 1/5 taką promocję jak ma ta nowa Kobranocka...
ten kawałek jeszcze nie wszedł do Poczekalni, a mi już się przejadł...
na pewno w dużej mierze przez to, że już przy pierwszym przesłuchaniu miałem wrażenie, że słyszę go po raz setny. jest do bólu wtórny.
ku3a pisze:gdyby tak inne utwory miały choćby w 1/5 taką promocję jak ma ta nowa Kobranocka...
ten kawałek jeszcze nie wszedł do Poczekalni, a mi już się przejadł...
w tym tygodniu emitowali go jakieś 14 razy... mnie już nudzi.
ku3a pisze:gdyby tak inne utwory miały choćby w 1/5 taką promocję jak ma ta nowa Kobranocka...
Niestety, masz rację.
Aczkolwiek mi się jeszcze nie przejadł.
Mi to nawet na chwilę nie zasmakował Ale zgadzam się, że zbyt często go słyszę - tak samo jak 'twoje oczy lubią mnie'
O, może Pan Piotr przeczytał mój list. Pewnie czekają z RDT żeby powiedzieć, że wygrali plebiscyt i w niedzielę koncert powtórzą. Z tego co słyszałem po fragmencie Jesteśmy na wczasach, to chyba koncert z płyty Młynarski
mateusz15 pisze:
1. Mi to nawet na chwilę nie zasmakował Ale zgadzam się, że zbyt często go słyszę - tak samo jak 'twoje oczy lubią mnie'
2. Pewnie czekają z RDT żeby powiedzieć, że wygrali plebiscyt i w niedzielę koncert powtórzą.
1. Oba utwory często słyszę, ale z drugiej strony...
wystarczy na moment włączyć TeReFeReFe (sam tego nie robię, ale jakoś dziwnie słyszę w sklepie, na stacji, itp. itd.),
aby z radością powrócić i czule powitać Kobranockę albo SnL.
2. Pewnie masz rację.
Niestety, masz rację.
Aczkolwiek mi się jeszcze nie przejadł.
Mi też jeszcze nie, aczkolwiek zgadzam się, ze może jest trochę wtórny.
Na szczęście Trójka ma to do siebie, ze taka promocja trwa z tydzień, za co chwała radiu.
Piosenka starych kochanków... mój pierwszy lider na mojej prywatnej liście przebojów... Zawsze ta delikatna gra na gitarze wydawała misie bardzo bolesna... jakby ktoś grał na strunie mego serca...
po przerwie w słuchaniu robi wielkie wrażenie...