LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Nie wiem czy ktoś słuchał Trójki przed 9:00, ale dziś Piotr Bukartyk u Wojciecha Manna
wspomniał o Woodstocku i nawet tekst dzisiejszej piosenki nawiązywał do tego Festiwalu.
A już za moment, po długiej przerwie Prowadzący Piotr Baron w eLPeTrójce .
Ostatnio zmieniony pt paź 01, 2010 8:21 pm przez adameria, łącznie zmieniany 2 razy.
I ja także . Chorobowe to chyba dobra rzecz i jest więcej czasu na rożne rzeczy m. in. na słuchanie radełka
na razie się przyzwyczajam , bo to pierwsza usprawiedliwiona moja nieobecność w pracy od 14 lat.
Witam i ja.
Byłem w sklepie i trochę za długo mi zeszło. Co leciało przed DubSka? Miałem dziś inne plany nieco niż słuchanie LPTrójki, nie wyszło, ale nie ma tego złego...
tez się nie zdarzyły u mnie to niemożliwe bo jednak mam nienormowany czas pracy . Zdarza się że pójść do pracy na 7 rano i wrócić po 22 . U mnie najważniejsze są terminy wykonania. A czy ja to będę wykonywał w nocy czy w dzień, to bez różnicy.
A w ogóle to miałem mieć urlop i się pakować i pojechać sobie w w góry od 9-to . A tu nici
Hej wszystkim Też nasłuchuje, czytam, przeglądam. Fajnie, że Maniaków dodali, może się przekonam. Ciekawe czy Ktoś z nowych młodych, które grał pan Piotr w tym tygodniu, zostanie dodane
Miszon pisze:Miałem dziś inne plany nieco niż słuchanie LPTrójki, nie wyszło, ale nie ma tego złego...
Przez pogodę?
Mhm... Aczkolwiek zaczyna się robić lepiej, ale półtorej godziny temu zapowiadali deszcz.
Carol Emerald chyba drugi tydzień z rzędu? Ostro ją promują, ale na razie nici z tego. W takim razie postawiłem na sprzątanie i LPTrójkę.
Jak miło - ABC - czuje się, jakby już był wieczór .
adamwadameria pisze:Sygnał zawsze mnie rozkłada na łopatki.
Ja to najbardziej lubię fortepian.
"Wyjechali na wakacje..." - Kult z tym utworem widziałem w tym tygodniu w stacji muzycznej Viva Polska
Pan Piotr mówił o Linkach, to myślałem, że "The Catalyst" dodano
Tomekk pisze:
o podsumowanie dziesięciolecia, ale trafiłem
Niewiele osób to podsumowanie cieszy
Dla mnie jest ważne, bo to dużo wspomnieć z początków słuchania listy. Wtedy, jak mi się wydawało słuchając pierwszy, dziwnej listy. Teraz listy, która kształtuje moje gusta. Jednak chyba większość jest zgodna, ze to podsumowanie powinno być za rok