I teraz nadszedł mój tydzień!
I teraz mogę promować!
I teraz będę wybierał!
I teraz wybieram więc:
Jack Johnson - YOU AND YOUR HEART
Ech, życie jest czasami takie proste ale ludzie bardzo lubieją je sobie komplikować!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kolejność po 1482 notowaniu:herMMan pisze:I teraz wybieram więc:
Jack Johnson - YOU AND YOUR HEART
świetna propozycjasemuś pisze:Jeżeli teraz moja kolej na promowanie to wybieram: Courteeners - YOU OVERDID IT DOLL
tak, ale nie wiem czy to ja czy abd3mz... bo w tym tygodniu nie zagłosowałem (niechcący...)Gary pisze:Jako, że moja kolej przyjdzie za tydzień, a nie mam w tej chwili kandydata do promocji, to niech się przygotuje następny w kolejce. Chyba, że za tydzień będzie dodane coś warte promowania.
Kolejność po 1483 notowaniu:semuś pisze:Jeżeli teraz moja kolej na promowanie to wybieram: The Courteeners - YOU OVERDID IT DOLL
Zgłoszenie przyjęte. Przypominam wszystkim chętnym - do zabawy można się zgłaszać w każdym momencie!wwas pisze:Zgłaszam chęć dołączenia do zabawy
to mój wstępny wybór. gdybym do Listy nie podał innego utworu to proszę promować ten.abd3mz pisze:jesli abd3mz mialby wskazac to bylby to Piotr Woźniak - DOM NA DACHU
Zgłoszenie przyjęte!falcoeagle pisze:Proszę o 'zawieszenie' abym do swojej kolejki poczekał jeszcze z 5-6 tygodni (od teraz).
Kolejność po 1484 notowaniu:abd3mz pisze:jesli abd3mz mialby wskazac to bylby to Piotr Woźniak - DOM NA DACHU
zazdroszczę Ci takiego wyboru... Imam nadzieję, na debiut BoH na lp3!!!Gary pisze:Moje propozycje w kolejności, jeśli zadebiutuje nr 1 to wtedy nr 2
1. Band Of Horses - COMPLIMENTS
Swietny zespół, świetna piosenka, jak każda od nich.fajnex pisze:W tym tygodniu głos należy do fajnex:
Bombay Bicycle Club - IVY & GOLD
a czemuż to? co tydzień oddaję głos, co tydzień ktoś odpada, więc co tydzień wzmacniam swą pozycję... czyż nie?fajnex pisze:W tym tygodniu swoją pozycję w kolejności wzmocnili:
Yacy
Informacja, że znalazłeś się na liście osób, którzy umocnili pozycję oznacza że Twoja pozycja w rankingu wzrosła i wyprzedziłeś innego użytkownikaYacy pisze:a czemuż to? co tydzień oddaję głos, co tydzień ktoś odpada, więc co tydzień wzmacniam swą pozycję... czyż nie?fajnex pisze:W tym tygodniu swoją pozycję w kolejności wzmocnili:
Yacy