No ja właśnie chciałam pochwalić arsena94 za to, że mi dziś bardzo humor poprawia, naprawdę [/quote]
To ja zapraszam wszystkich z tego forum i Ciebie na mojego V-loga.( Jeżeli kogoś będzie to interesowało ) http://www.youtube.com/watch?v=covAvDq9sA0
rockmanka pisze:Ha ha ha! Kiedy słyszę to "la, la, la" to wybucham homeryckim śmiechem! Okropna jest ta pioseneczka. No ale w końcu to dzieło Staszczyka, więc się nie dziwię.
Co chcesz od Muńka? A ta piosneczka to w co najmniej równym stopniu sprawka niejakiego Janka Bened(e)ka.
A tak btw, jak wygląda homerycki śmiech
Myślę, że nie macie racji. Muniek jest OK. Gość robi swoje od lat, oczywiście przejmuje się fanami
(inaczej by tak nie przepraszał po Pszowie) i jest wspomagany dobrymi muzykami.
A ten duet jest po prostu udany. Wiadomo - AMJ.
To zaszłem do kuchni i wziełem herbaty.
Edit: Neo01, nie zrozumiałem Cię, sorry.
Ostatnio zmieniony pt lip 30, 2010 8:39 pm przez adameria, łącznie zmieniany 2 razy.
mara pisze:u mnie to jeszcze w jakimś czymś co zwie się realtek trzeba przestawiać z wyjścia liniowego na słuchawki i odwrotnie za każdym razem ( w sensie że nawet jak jest a słuchawki i one są podpięte trzeba ustawić na liniowe)
Ale macie problem z tym dźwiękiem. U mnie wystarczy wliźć na biurko i narażając się na kopnięcie / lekkie porażenie prądem przepiąć wtyczki w zielonym otworku. Ij uż!
adamwadameria pisze:Myślę, że nie macie racji. Muniek nie jest OK. Gość robi swoje od lat, oczywiście przejmuje się fanami(inaczej by tak nie przepraszał po Pszowie).
adamwadameria pisze:Myślę, że nie macie racji. Muniek nie jest OK. Gość robi swoje od lat, oczywiście przejmuje się fanami(inaczej by tak nie przepraszał po Pszowie).
No to mnie przekonałeś że nie jest
To przez te wędrówki do kuchni i z powrotem. Poprawiłem się oczywiście.
Edit: Swoją drogą, to fajnie czytać własne błędy i mieć możliwość poprawy.
Ostatnio zmieniony pt lip 30, 2010 8:42 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
PaTToN pisze:Wiadomo są lepsze duety, ale ta piosenka na pewno zapisze się w mojej pamięci jako świetna
W mojej też się zapisze, lecz z innego powodu.
Kurczę taki przelukrowany ten Stingu! Oryginał, choc nie jest moją ulubioną piosenką Police, ale bije tą wersję na głowę.
PaTToN pisze:Wiadomo są lepsze duety, ale ta piosenka na pewno zapisze się w mojej pamięci jako świetna
W mojej też się zapisze, lecz z innego powodu.
Kurczę taki przelukrowany ten Stingu! Oryginał, choc nie jest moją ulubioną piosenką Police, ale bije tą wersję na głowę.
Po prostu - chyba mamy modę na odgrzewanie starych kawałków w towarzystwie orkiestry symfonicznej - najpierw Peter Gabriel, teraz Sting.
arsen94 pisze:No ja właśnie chciałam pochwalić arsena94 za to, że mi dziś bardzo humor poprawia, naprawdę
To ja zapraszam wszystkich z tego forum i Ciebie na mojego V-loga.( Jeżeli kogoś będzie to interesowało ) http://www.youtube.com/watch?v=covAvDq9sA0[/quote]
kogoś mi przypominasz i to nie tego kogo parodiujesz, a przy okazji zapytam się forowiczów kim jest ta krótkowłosa piękność na zdjęciach z ostatniego zlotu?