Abby95 pisze:Coca Cola jest najlepsza. Według mnie, bo dobrze mi się kojarzy...
Koka Kola advertising and kokaine
Strolling down the Broadway in the rain...
Mi się przede wszystkim z tym kojarzy... a Tobie z czym?
Z moim ukochanym i z najpiękniejszym dniem w moim życiu - przed koncertem GD musiałam wypić pół litra i omal nie umarłam! Bo zabrali mi zakrętkę od butelki...
lady pisze:sprawdziłam w wikipedii - ten Rox to jakiś 21-letni brytyjski wokalista, a ta piosenka to singiel - może był na Openerze i stąd ta popularność ?
Nie wiem co na to wikipedia, ale youtube podaje że to jednak chyba wokalistKa .
Nie śmiej się, jego russkim jazykiem męczyli w szkole.
A ja uważam, że ruski dobrze znać - zawsze można starszym kolegom w pracy na tablicy jawnie zostawić informację, bo młodzi nawet liter nie znają a co dopiero słowa jakieś - i czasami jest śmiesznie...
mnie w szkole anglikifowali sama z siebie nauczyłam się bukw rosyjskich i ukraińskich.. czasem czytam ruskie czytanki z podręcznika dla techników ( takiego z sierpem i młotem) i mam ubaw po pachy.
Z tego co kojarzę użytkownik Jotem organizował konkursy na forum. Dzisiaj przeszukałem wszystkie strony bieżącego notowania i konkursu brak. Wiecie może coś na ten temat?
macor70 pisze:
A ja uważam, że ruski dobrze znać - zawsze można starszym kolegom w pracy na tablicy jawnie zostawić informację, bo młodzi nawet liter nie znają a co dopiero słowa jakieś - i czasami jest śmiesznie...
a ja nigdy nie wiem czemu na Rosjan mówią " kacapy " ?
lady pisze:sprawdziłam w wikipedii - ten Rox to jakiś 21-letni brytyjski wokalista, a ta piosenka to singiel - może był na Openerze i stąd ta popularność ?
Nie wiem co na to wikipedia, ale youtube podaje że to jednak chyba wokalistKa .
a bimber? w dzisiejszych czasach to jest jakaś 3cia płeć tych "muzyków"
DamianK pisze:Z tego co kojarzę użytkownik Jotem organizował konkursy na forum. Dzisiaj przeszukałem wszystkie strony bieżącego notowania i konkursu brak. Wiecie może coś na ten temat?
Konkursy są albo ich nie ma. To nie jest cotygodniowy zwyczaj, a raczej miłe święto, jeśli konkurs jest.
Wymiana kasiowa? Nawet fajny (brrr... co za słowo!) teledysk.
macor70 pisze:A ja uważam, że ruski dobrze znać - zawsze można starszym kolegom w pracy na tablicy jawnie zostawić informację, bo młodzi nawet liter nie znają a co dopiero słowa jakieś - i czasami jest śmiesznie...
mnie w szkole anglikifowali sama z siebie nauczyłam się bukw rosyjskich i ukraińskich.. czasem czytam ruskie czytanki z podręcznika dla techników ( takiego z sierpem i młotem) i mam ubaw po pachy.
Co racja, to racja . A ja miałem i ang. i ros. i język sąsiadów jakoś bardziej przypadł mi do gustu, a już na pewno do pamięci, szkoda że z czasem się zapomina, ale cyrylice pamiętam raczej dobrze .
macor70 pisze:
a ja nigdy nie wiem czemu na Rosjan mówią " kacapy " ?
kajman pisze:No w porównaniu z tym utworem to ?Flood brzmiał bosko. Zdecydowanie najgorszy kawałek Katie w karierze. A tyle jest fajnych rzeczy na płycie.