Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.
	Moderatorzy:  ku3a , Yacy , Mateusz , neon.ka , ku3a , neon.ka , Yacy , Mateusz 

tanatos 							 

Posty:  1532 Rejestracja:  sob lis 29, 2008 8:27 pmLokalizacja:  Na granicy dwóch wsi: Jabłoń i Dawidy 

autor: tanatos  pt lip 23, 2010 9:51 pm 

Karol pisze: tanatos pisze: Julia pisze: (póki co i tak umiem tylko na grzebieniu grac, mój popisowy numer to Szła dzieweczka 
 )
 Moim i Semusia popisowym numerem jest Bolero (ja na grzebieniu, Semuś bębni ręcyma - genialne) 
Czyzby chodiło o "Bolero" niejakiego Fancy'ego?
Chodziło o Ravela, of course 

Julia 							 

Posty:  1331 Rejestracja:  pt maja 07, 2010 7:11 pmLokalizacja:  Zamość/Kraków 

autor: Julia  pt lip 23, 2010 9:51 pm 

tanatos pisze: Anuszka już wylała olej słonecznikowy 
Taki Sabaton to wywindował na drugie, a dużo lepsze mocne brzmienia często się wloką albo w ogóle przepadają. Hm, dziwne.
I właśnie, ja tam sobie wypraszam normalnośc 

Abby95 							 

Posty:  1231 Rejestracja:  pt maja 07, 2010 8:23 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  1996Lokalizacja:  Kalisz / Oakland, CA
				Kontakt: 

autor: Abby95  pt lip 23, 2010 9:52 pm 

KonradKombajn pisze: lady pisze: Neo01 pisze:  Nic strasznego, robi to gitarą przez spodnie 
profanacja !!! 
  gitary oczywiście  
gdzie sa obroncy praw gitar ja sie pytam?!
Nie martw się, Kombajn, on to rzadko z gitarą robi. Częściej posługuje się krawatem lub mikrofonem...

Pawelucky 							 

Posty:  1451 Rejestracja:  sob lip 18, 2009 9:47 pmLokalizacja:  Katowice 

autor: Pawelucky  pt lip 23, 2010 9:52 pm 

Robinson pisze: Ktoś pisał, że Balonik się wygadał przed poczekalnią i można powiedzieć, że tak było.  
Szkoda, że Sabaton nie wygrał. Może za tydzień.
Za tydzień juz napewno wygra

Neo01 							 

Posty:  11853 Rejestracja:  wt sty 01, 2008 5:16 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  1997Lokalizacja:  Rzeszów 

autor: Neo01  pt lip 23, 2010 9:52 pm 

Abby95 pisze: Neo01 pisze: Obejrzałem to na tubie. Nic strasznego, robi to gitarą przez spodnie 
Rzygać mi się chce jak na to patrzę! A Ty nie oglądaj takich rzeczy! A oglądałeś to z "Bullet in a Bible" czy jakieś inne?
Nie wiem, wpisałem "billie joe masturb." i wyszło parę stron 
 . Wiesz, takie rzeczy to mnie raczej już nie gorszą...

PaTToN 							 

Posty:  3069 Rejestracja:  sob maja 02, 2009 9:22 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  2007Lokalizacja:  Kruszwica 

autor: PaTToN  pt lip 23, 2010 9:52 pm 

albarn pisze: zazdrosny?  
 GD jest ok, lecz ja wolę pozostac nienormalny.
Zazdrość mnie rozsadza 
Po prostu denerwuje już mnie to 
Sabaton!! Szkoda tylko że nie na pierwszym
					Ostatnio zmieniony pt lip 23, 2010 9:53 pm przez 
PaTToN , łącznie zmieniany 1 raz.

kajman 							 

Posty:  67592 Rejestracja:  pt wrz 22, 2006 9:00 pmLokalizacja:  toruń 

autor: kajman  pt lip 23, 2010 9:53 pm 

Neo01 pisze: kajman pisze: Jestem w stanie uwierzyć w Niebo, ale Piekła to na pewno nie ma. Jeżeli Bóg istnieje to wszyscy zostaną zbawiani.
Niekoniecznie. Ci którzy nie będą chcieli być z Bogiem, pójdą tam gdzie chcą, czyli właśnie do piekła.
To chyba nie miejsce na dysputy teologiczne, ale akurat Szatan i piekło kłócą mi się z pojęciem Boga jako istoty dobrej.

Karol 							 

Posty:  186 Rejestracja:  pn kwie 05, 2010 7:02 pmLokalizacja:  Bochnia 

autor: Karol  pt lip 23, 2010 9:53 pm 

tanatos pisze: Karol pisze: 
Czyzby chodiło o "Bolero" niejakiego Fancy'ego?
Chodziło o Ravela, of course 
To zwracam honor 

Abby95 							 

Posty:  1231 Rejestracja:  pt maja 07, 2010 8:23 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  1996Lokalizacja:  Kalisz / Oakland, CA
				Kontakt: 

autor: Abby95  pt lip 23, 2010 9:53 pm 

Za tydzień Sabaton ma być na pierwszym.

adameria 							 

Posty:  12425 Rejestracja:  sob maja 03, 2008 5:12 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  36/37/38, 1.R.-B.F.Lokalizacja:  Kraków
				Kontakt: 

autor: adameria  pt lip 23, 2010 9:54 pm 

Miszon pisze: hehe, a jednak się wygadał, co na pierwszym 
 (bo tak to było: "a co na pierwszym? ja wiem ale nie powiem", chwila muzyki i przerwy, a potem: "raz dwa trzy, zaczynamy").
Do przeczytania!
					Ostatnio zmieniony pt lip 23, 2010 9:54 pm przez 
adameria , łącznie zmieniany 1 raz.

Abby95 							 

Kontakt: 

autor: Abby95  pt lip 23, 2010 9:54 pm 

Minął już prawie miesiąc, a nadal mnie kolana bolą... Dziwne...

Miszon 							 

Posty:  15712 Rejestracja:  pn lis 13, 2006 12:18 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  640Lokalizacja:  Warszawa
				Kontakt: 

autor: Miszon  pt lip 23, 2010 9:54 pm 

Zsadniczo podejście kajmana jest logiczne. Ale z drugiej strony jednocześnie jest nielogiczne, jeśli by miało okazać się prawdziwe. Taki paradoks teologiczny 

Gary 							 

Posty:  12591 Rejestracja:  ndz lip 30, 2006 5:42 pmLokalizacja:  Inowrocław 

autor: Gary  pt lip 23, 2010 9:55 pm 

Dziwna sprawa z tym "Już". Takie se, a taką karierę robi, mimo że początek miał dość kiepski. Cóż taka lista.
Dobranoc! 
Za tydzień i pewnie za dwa będę na wyjeździe, więc do podyskutowania po wakacjach.  
Nic trza się wziąć za swoją listę.  

tanatos 							 

Posty:  1532 Rejestracja:  sob lis 29, 2008 8:27 pmLokalizacja:  Na granicy dwóch wsi: Jabłoń i Dawidy 

autor: tanatos  pt lip 23, 2010 9:55 pm 

kajman pisze: To chyba nie miejsce na dysputy teologiczne, ale akurat Szatan i piekło kłócą mi się z pojęciem Boga jako istoty dobrej.
 Czy uważasz, że gdyby świat stworzony przez Boga byłby naprawdę idealny, to wtedy Szatan nie musiałby sie buntować? Swoją derogą, bardziej niż Biblia, przekonuje mnie Księga Urantii.

kajman 							 

autor: kajman  pt lip 23, 2010 9:55 pm 

Julia pisze: I właśnie, ja tam sobie wypraszam normalnośc 
A nie pisałem! Ja też nie uważam się za normalnego.

marsvolta 							 

Posty:  4039 Rejestracja:  pt wrz 22, 2006 9:01 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  721Lokalizacja:  Biały Dunajec, Kraków 

autor: marsvolta  pt lip 23, 2010 9:55 pm 

Kod: Zaznacz cały 
|   1 |   2 |   16 |    +1 | Raz Dwa Trzy - Już                                           | PL   | 

Neo01 							 

Posty:  11853 Rejestracja:  wt sty 01, 2008 5:16 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  1997Lokalizacja:  Rzeszów 

autor: Neo01  pt lip 23, 2010 9:55 pm 

kajman pisze: Podejrzewam, że sporo osob na tym forum uważa się za nienormalnych, przynajmniej w stereotypowym ujęciu tego słowa. Tak że pewnie mało kogo to ruszy.
Coś w tym jest 

mara 							 

Posty:  2615 Rejestracja:  pt kwie 23, 2010 7:29 pmLokalizacja:  Ciemna Strona Mocy /Pod Warszawą 

autor: mara  pt lip 23, 2010 9:56 pm 

nie pogniewajcie się ale to chyba nie jest forum po 23, tu czasem młodsza młodzież zagląda.

marsvolta 							 

Posty:  4039 Rejestracja:  pt wrz 22, 2006 9:01 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  721Lokalizacja:  Biały Dunajec, Kraków 

autor: marsvolta  pt lip 23, 2010 9:56 pm 

Kod: Zaznacz cały 
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  50 |  41 |      |    -9 | Empire Of The Sun - Half Mast                                | ZG   |
|  49 |  47 |      |    -2 | Apocalyptica feat. Gavin Rossdale - End Of Me                | ZG   |
|  48 |  -- |      |     N | Amy Macdonald - This Pretty Face                             | ZG   |
|  47 |  -- |      |     N | Czyści Jak Łza - Niesłomni                                   | PL   |
|  46 |  44 |      |    -2 | Simply Red - Beside You                                      | ZG   |
|  45 |  44 |      |    -3 | Gorillaz - Superfast Jellyfish                               | ZG   |
|  44 |  37 |      |    -7 | Kora - Zabawa W Chowanego                                    | PL   |
|  43 |  38 |      |    -5 | Scissor Sisters - Fire With Fire                             | ZG   |
|  42 |  -- |      |     N | Skunk Anansie - My Ugly Boy                                  | ZG   |
|  41 |  46 |      |    +5 | Florence and the Machine - Cosmic Love                       | ZG   |
|  40 |  42 |      |    +2 | Koniec Świata - Orenżada                                     | PL   |
|  39 |  43 |      |    +4 | Rush - Caravan                                               | ZG   |
|  38 |  49 |      |   +11 | Cuba De Zoo -  Czarne Auto                                   | PL   |
|  37 |  50 |      |   +13 | Biffy Clyro - Bubbles                                        | ZG   |
|  36 |  36 |      |     0 | Happysad - Made in China                                     | PL   |
|  35 |  35 |      |     0 | Massive Attack & Horace Andy - Girl I Love You               | ZG   |
|  34 |  40 |      |    +6 | Phil Collins - Going Back                                    | ZG   |
|  33 |  33 |      |     0 | Kryzys - Wojny Gwiezdne                                      | PL   |
|  32 |  34 |      |    +2 | Morcheeba - Even Though                                      | ZG   |
|  31 |  -- |      |     N | Katie Melua - A Happy Place                                  | ZG   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  30 |  32 |    1 |    +2 | Muniek & Anna Maria Jopek - Dzieje Grzechu                   | PL   |
|  29 |  31 |    1 |    +2 | Gorillaz - On Melancholy Hill                                | ZG   |
|  28 |  30 |    2 |    +2 | Iron Maiden - El Dorado                                      | ZG   |
|  27 |  21 |   17 |    -6 | Katie Melua - The Flood                                      | ZG   |
|  26 |  29 |    2 |    +3 | Sting - Every Little Thing She Does Is Magic                 | ZG   |
|  25 |  20 |   24 |    -5 | Kult - Amnezja                                               | PL   |
|  24 |  28 |    2 |    +4 | a-ha - Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah)                | ZG   |
|  23 |  23 |   19 |     0 | AC/DC - Shoot To Thrill                                      | ZG   |
|  22 |  22 |    4 |     0 | Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)              | ZG   |
|  21 |  27 |   19 |    +6 | Zbigniew Hołdys - Kuba                                       | PL   |
|  20 |  14 |   20 |    -6 | Muse - Resistance                                            | ZG   |
|  19 |  19 |    4 |     0 | Gogol Bordello - My Companjera                               | ZG   |
|  18 |  13 |   14 |    -5 | Kult - Karinga                                               | PL   |
|  17 |  26 |    2 |    +9 | Buldog - Do Generałów                                        | PL   |
|  16 |  16 |    5 |     0 | Pearl Jam - Amongst The Waves                                | ZG   |
|  15 |  17 |   25 |    +2 | Pearl Jam - Just Breathe                                     | ZG   |
|  14 |  15 |    5 |    +1 | Archive - Come On Get High                                   | ZG   |
|  13 |  18 |    3 |    +5 | Strachy Na Lachy - Twoje Oczy Lubią Mnie                     | PL   |
|  12 |  12 |    6 |     0 | Plastic - Not So Sad Story                                   | PL   |
|  11 |   7 |   16 |    -4 | Ania - Bang Bang                                             | PL   |
|  10 |  10 |   14 |     0 | Peter Gabriel - The Power Of The Heart                       | ZG   |
|   9 |  11 |    6 |    +2 | Scorpions - Lorelei                                          | ZG   |
|   8 |   9 |    8 |    +1 | Czesław Śpiewa - o Tych W Krakowie                           | PL   |
|   7 |   8 |    7 |    +1 | Armia - Jeszcze Raz, Jeszcze Dziś                            | PL   |
|   6 |   6 |   10 |     0 | Lao Che - Prąd Stały/Prąd Zmienny                            | PL   |
|   5 |   5 |    6 |     0 | Hey - Faza Delta                                             | PL   |
|   4 |   1 |    9 |    -3 | Blur - Fool's Day                                            | ZG   |
|   3 |   3 |   10 |     0 | Waglewski, Abradab, Maleńczuk - Wszyscy Muzycy To Wojownicy  | PL   |
|   2 |   4 |    8 |    +2 | Sabaton - Uprising                                           | ZG   |
|   1 |   2 |   16 |    +1 | Raz Dwa Trzy - Już                                           | PL   |

tanatos 							 

autor: tanatos  pt lip 23, 2010 9:56 pm 

Abby95 							 

Kontakt: 

autor: Abby95  pt lip 23, 2010 9:57 pm 

Neo01 pisze: kajman pisze: Podejrzewam, że sporo osob na tym forum uważa się za nienormalnych, przynajmniej w stereotypowym ujęciu tego słowa. Tak że pewnie mało kogo to ruszy.
Coś w tym jest 
Chyba tylko ja tu jestem nienormalna.
Powinno już spadać... Pierwsze miejsce to za wysoko.

tadzio3 							 

Posty:  10100 Rejestracja:  czw sie 12, 2004 2:17 amLokalizacja:  Tykocin / Białystok
				Kontakt: 

autor: tadzio3  pt lip 23, 2010 9:57 pm 

Numer 1 OK, chociaż żałuję że poprzedni singiel słabiej sobie poradził.

albarn 							 

Posty:  4151 Rejestracja:  śr sie 12, 2009 10:17 pmListy Przebojów Trójki słucham od:  wiosna 2007Lokalizacja:  Kruszwica
				Kontakt: 

autor: albarn  pt lip 23, 2010 9:57 pm 

Wiecie co, to było najbardziej intelektualne komentowanie Listy w jakim uczestniczyłem. Muzyki jak na lekarstwo, ale to było naprawdę interesujące. Niekwestionowaną bohaterką wieczoru Abby  

kajman 							 

autor: kajman  pt lip 23, 2010 9:57 pm 

tanatos pisze: Czy uważasz, że gdyby świat stworzony przez Boga byłby naprawdę idealny, to wtedy Szatan nie musiałby sie buntować?
Gdyby świat był idealny to nie byłoby miejsca na wolną wolę.

Gary 							 

Posty:  12591 Rejestracja:  ndz lip 30, 2006 5:42 pmLokalizacja:  Inowrocław 

autor: Gary  pt lip 23, 2010 9:58 pm 

Miszon pisze: Zsadniczo podejście kajmana jest logiczne. Ale z drugiej strony jednocześnie jest nielogiczne, jeśli by miało okazać się prawdziwe. Taki paradoks teologiczny 
Wcale nie jest nielogiczne z punktu widzenia teologicznego. Jest coś takiego jak "brak daru wiary", co nie wyklucza tego, żeby spełniać wszelkie inne boże wymagania, nie będąc tego świadomym.