Abby95 pisze:Ja cieszyłam się tylko jeden raz w życiu. Bo nie mam się z czego cieszyć...
Chociażby z tego że rano otwierasz oczy i całe życie masz przed Sobą, wystarczy uwierzyć że spędzisz je fantastycznie, bo "wiara góry przenosi"...
Ale ja wiem, że nie spędzę życia fantastycznie... To już niemożliwe...
Z takim podejściem to na pewno. Mówię Ci że wiara góry przenosi, a to cytat z Księgi, co do której inne są tylko przypisami, jak ktoś mądrze powiedział.
Ciekawe z tymi Perłowymi. Ale fatycznie, JB duużo lepsze i się nawet nie nudzi .
Dżemy z masy perłowej nieopodal. Ja jednak chyba wolę ten mniej świeży. Powoli, powoli staje się przebojem roku, a może nawet kroi się na większy hit.
Widać przyrządzili go z gwarancją jakości.
Neo01 pisze:Z takim podejściem to na pewno. Mówię Ci że wiara góry przenosi, a to cytat z Księgi, co do której inne są tylko przypisami, jak ktoś mądrze powiedział.
Ja wiem, że wiara góry przenosi, ale wystarczy, że sobie popatrzę na to co się dzieje, i już jestem pewna, że moje życie jest beznadziejne...
A u mnie to chyba coś dla kajmana - "I talk to the wind". Już w ogóle nie żałuje dzisiejszej Listy, tylko trochę mi brak bardziej bezpośredniego komentowania.
adamwadameria pisze:Dżemy z masy perłowej nieopodal. Ja jednak chyba wolę ten mniej świeży. Powoli, powoli staje się przebojem roku, a może nawet kroi się na większy hit.
Widać przyrządzili go z gwarancją jakości.
Co do Buldoga to wyniki pokazują, ze może być to całkiem duży przebój - spokojnie moze pobić najwięsze dokonania Buldoga z Kazikiem. A sam utwór bardzo przypomina "Do prostego człowieka" Akuratu. Słuchając przez kilka pierwszych razów nie mogłem zanucić tej piosenki, bo mi melodia z piosenki Akuratu wpadała
A Archive jeszcze mnie nie przekonuje, mimo że już wiele razy słuchałem
Abby95 pisze:
A najdziwniejsze jest to, że ostatnio od piątku w nocy do piątku o 19:00 mam straszną depresję. Normalne życie prowadzę tylko na forum. Bo tu jest zbyt dużo dobrych ludzi...
Miszon pisze:Tęcza symbol pojednania Boga z ludźmi po potopie. Co w niej złego?
Teraz wyrażę się neco jaśniej: Chyba dlatego, że jest symbolem homoseksualistów, których Kościół Katolicki potępia.
No a jakby ktoś wziął sobie za symbol Trójcę Świętą, to też katolicy musieliby się jej wystrzegać? Kto tu się ma kogo "bać" - mrówka słonia czy słoń mrówki? Ale to inna historia.
Kurcze, ten Archive taki trochę Againowy. I podobnie jak tamto - wolno łapie na Liście. ALe jak załapie - uuu, może namieszać. Tak do marca może posiedzieć na Liście. Nie miałbym nic przeciw (w tej chwili przynajmniej, może koło listopada mi się znudzi).
Dziewczyno! Tyle lat przed Tobą! Twoje życie jest piękne, dawaj i bierz, ciesz się choćby taką dzisiejszą Listą,
bo kiedyś może Ci tego zabraknąć. A jeśli mi nie wierzysz, to wybierz się na Shreka 3D.