sorry manAbby95 pisze: Z szacunkiem to niego, prosze...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
sorry manAbby95 pisze: Z szacunkiem to niego, prosze...

Dobranoc. Tylko zeby Ci sie kropeczki nie przysnily...macor70 pisze:Dziś żegnam Was najchłodniej jak umiem
Zimnego wieczoru i częstego powiewu i przyjemnego kontaktu z otwieranej lodówki...
i bałwanich snów...
i mroźnych koszmarów...
Mroźnanoc

"nie mówi się ino, ino tylko"Julia pisze:... Skoro udało mi się ino mig jednym zaklęciem...

No to w ramach przeprosin zaglosuj na grin deja...lady pisze:sorry manAbby95 pisze: Z szacunkiem to niego, prosze...
I tak 3majJulia pisze:Oj zobaczycie, za tydzień Wojownicy będą na pierwszym. Skoro udało mi się ino mig jednym zaklęciem sprowadzić Lao Che na koncert w moją okolicę, to to też mi się uda. A wtedy juz nigdy nie zwątpię w swoją siłę sprawczą

anowika pisze:"nie mówi się ino, ino tylko"Julia pisze:... Skoro udało mi się ino mig jednym zaklęciem...

Wątpie, żeby ktoś szedł już teraz spać, więc przyjemnego dalszego odbioru życzę
 Wątpie, żeby ktoś szedł już teraz spać, więc przyjemnego dalszego odbioru życzę 

nie mówię nie, ale na pewno jeszcze nie terazAbby95 pisze: No to w ramach przeprosin zaglosuj na grin deja...

Auć. No to jednak trójkalady pisze:Tylu Was się przełącza na Jedynkę i jak ja mam Wam to powiedzieć, aż serce mi się kraja ... Pan Romek wziął se urlop i wraca dopiero 30-go lipca

Ja tam tylko trójki slucham...kamil_snk pisze:Auć. No to jednak trójkalady pisze:Tylu Was się przełącza na Jedynkę i jak ja mam Wam to powiedzieć, aż serce mi się kraja ... Pan Romek wziął se urlop i wraca dopiero 30-go lipca

Dobranoc. Niech Ci sie nie przysniom kropeczki...lady pisze:nie mówię nie, ale na pewno jeszcze nie terazAbby95 pisze: No to w ramach przeprosin zaglosuj na grin deja...
Dobrej nocki
Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   1 |    8 |     0 | Fool's Day - Blur                                            | ZG   |
|   2 |   3 |   15 |    +1 | Już - Raz, Dwa, Trzy                                         | PL   |
|   3 |   2 |    9 |    -1 | Wszyscy muzycy to wojownicy - Waglewski, Abradab, Maleńczuk  | PL   |
|   4 |   7 |    7 |    +3 | Uprising - Sabaton                                           | ZG   |
|   5 |  10 |    5 |    +5 | Faza delta - Hey                                             | PL   |
|   6 |   4 |    9 |    -2 | Prąd stały / prąd zmienny - Lao Che                          | PL   |
|   7 |   5 |   15 |    -2 | Bang Bang - Ania                                             | PL   |
|   8 |  13 |    6 |    +5 | Jeszcze raz, jeszcze dziś - Armia                            | PL   |
|   9 |  14 |    7 |    +5 | O tych w Krakowie - Czesław Śpiewa                           | PL   |
|  10 |   6 |   13 |    -4 | The Power of the Heart - Peter Gabriel                       | ZG   |
|  11 |  15 |    5 |    +4 | Lorelei - Scorpions                                          | ZG   |
|  12 |  16 |    5 |    +4 | Not So Sad Story - Plastic                                   | PL   |
|  13 |  12 |   13 |    -1 | Karinga - Kult                                               | PL   |
|  14 |   8 |   19 |    -6 | Resistance - Muse                                            | ZG   |
|  15 |  18 |    4 |    +3 | Come On Get High - Archive                                   | ZG   |
|  16 |  17 |    4 |    +1 | Amongst the Waves - Pearl Jam                                | ZG   |
|  17 |  11 |   24 |    -6 | Just Breathe - Pearl Jam                                     | ZG   |
|  18 |  21 |    2 |    +3 | Twoje oczy lubią mnie - Strachy na lachy                     | PL   |
|  19 |  19 |    3 |     0 | My Companjera - Gogol Bordello                               | ZG   |
|  20 |  20 |   23 |     0 | Amnezja - Kult                                               | PL   |
|  21 |   9 |   16 |   -12 | The Flood - Katie Melua                                      | ZG   |
|  22 |  23 |    3 |    +1 | Neutron Star Collision (Love is Forever) - Muse              | ZG   |
|  23 |  22 |   18 |    -1 | Shoot To Thrill - AC/DC                                      | ZG   |
|  24 |  26 |   16 |    +2 | W sam raz - Czesław Śpiewa                                   | PL   |
|  25 |  24 |   23 |    -1 | Przesilenie - Muchy                                          | PL   |
|  26 |  31 |    1 |    +5 | Do generałów - Buldog                                        | PL   |
|  27 |  25 |   18 |    -2 | Kuba - Zbigniew Hołdys                                       | PL   |
|  28 |  32 |    1 |    +4 | Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - a-ha                | ZG   |
|  29 |   0 |    1 |     N | Every Little Thing She Does Is Magic - Sting                 | ZG   |
|  30 |  33 |    1 |    +3 | El Dorado - Iron Maiden                                      | ZG   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  34 |      |    +3 | On Melancholy Hill - Gorillaz                                | ZG   |
|  32 |  38 |      |    +6 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek                   | PL   |
|  33 |  37 |      |    +4 | Wojny gwiezdne - Kryzys                                      | PL   |
|  34 |  36 |      |    +2 | Even Though - Morcheeba                                      | ZG   |
|  35 |  39 |      |    +4 | Girl I Love You - Massive Attack & Horace Andy               | ZG   |
|  36 |  40 |      |    +4 | Made in China - Happysad                                     | PL   |
|  37 |  35 |      |    -2 | Zabawa w chowanego - Kora                                    | PL   |
|  38 |  47 |      |    +9 | Fire With Fire - Scissor Sisters                             | ZG   |
|  39 |  46 |      |    +7 | W Warszawie sen o sławie - Piotr Bukartyk                    | PL   |
|  40 |   0 |      |     N | Going Back - Phil Collins                                    | ZG   |
|  41 |  41 |      |     0 | Half Mast - Empire Of The Sun                                | ZG   |
|  42 |  42 |      |     0 | Oranżada - Koniec Świata                                     | PL   |
|  42 |  43 |      |    +1 | Superfast Jellyfish - Gorillaz                               | ZG   |
|  43 |  45 |      |    +2 | Caravan - Rush                                               | ZG   |
|  44 |  44 |      |     0 | Beside You - Simply Red                                      | ZG   |
|  45 |   0 |      |     N | Waving Flag - K'Naan feat. William & David Guetta            | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Cosmic Love - Florence & The Machine                         | ZG   |
|  47 |  48 |      |    +1 | End of Me - Apocalyptica feat. Gavin Rossdale                | ZG   |
|  48 |  50 |      |    +2 | Misery - Maroon 5                                            | ZG   |
|  49 |  49 |      |     0 | Czarne auto - Cuba De Zoo                                    | PL   |
|  50 |   0 |      |     N | Bubbles - Biffy Clyro                                        | ZG   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+takie wodniste kropeczki na szybie to ja bym chętnie zobaczyłaAbby95 pisze: Dobranoc. Niech Ci sie nie przysniom kropeczki...

Zebys Ty wiedziala co to som kropeczki... Ach...lady pisze:takie wodniste kropeczki na szybie to ja bym chętnie zobaczyłaAbby95 pisze: Dobranoc. Niech Ci sie nie przysniom kropeczki...
jak zwykle świetna robotask pisze:całość dzisiejszych wyników:...

płytę polecam!Abby95 pisze:No. Nareszcie!sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 31 | 34 | | +3 | On Melancholy Hill - Gorillaz | ZG |Chyba sobie kupie ta plyte...

yak Yacy wróci z Yarocina to może podzieli się wrażeniami po koncercie Biffysk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 50 | 0 | | N | Bubbles - Biffy Clyro | ZG |