A ostatnio nawet czytalam sobie wasze forum za czasow 'Peacemakera' i '21 Guns'... mało pisaliscie...
A teraz na liscie nie ma zbyt ciekawych zjawisk muzycznych... Kiedys to byl i grin dej, i coldplay, i placebo... A teraz nic.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Kod: Zaznacz cały
|  32 |  38 |      |    +6 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek                   | PL   | W końcu Was doczytałem. Znowu nie będzie zbyt wielu nowości na liście
 W końcu Was doczytałem. Znowu nie będzie zbyt wielu nowości na liście   Ale, że 'Dzieje grzechu' tak nisko
 Ale, że 'Dzieje grzechu' tak nisko  
sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 32 | 38 | | +6 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek | PL |

Takie smutne... Pasuje do mojego dzisiejszego nastroju.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 32 | 38 | | +6 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek | PL |

|  31 |  34 |      |    +3 | On Melancholy Hill - Gorillaz                                | ZG   |Ale jest parę polskich zespołów: Kumka Olik, Koniec Świata, Muchy.Abby95 pisze:Dzisiaj troche nudno...
A ostatnio nawet czytalam sobie wasze forum za czasow 'Peacemakera' i '21 Guns'... mało pisaliscie...
A teraz na liscie nie ma zbyt ciekawych zjawisk muzycznych... Kiedys to byl i grin dej, i coldplay, i placebo... A teraz nic.
Jaki zestaw do głosowania takie utwory na liście! Nie da się tęż ukryć, że teraz jest taki trochę ogórkowy sezon na hity! Od września jak będą wychodzić nowe płyty powinno się ruszyć!Abby95 pisze:Dzisiaj troche nudno...
No. Nareszcie!sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 31 | 34 | | +3 | On Melancholy Hill - Gorillaz | ZG |
 Chyba sobie kupie ta plyte...
  Chyba sobie kupie ta plyte...
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  34 |      |    +3 | On Melancholy Hill - Gorillaz                                | ZG   |
|  32 |  38 |      |    +6 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek                   | PL   |
|  33 |  37 |      |    +4 | Wojny gwiezdne - Kryzys                                      | PL   |
|  34 |  36 |      |    +2 | Even Though - Morcheeba                                      | ZG   |
|  35 |  39 |      |    +4 | Girl I Love You - Massive Attack & Horace Andy               | ZG   |
|  36 |  40 |      |    +4 | Made in China - Happysad                                     | PL   |
|  37 |  35 |      |    -2 | Zabawa w chowanego - Kora                                    | PL   |
|  38 |  47 |      |    +9 | Fire With Fire - Scissor Sisters                             | ZG   |
|  39 |  46 |      |    +7 | W Warszawie sen o sławie - Piotr Bukartyk                    | PL   |
|  40 |   0 |      |     N | Going Back - Phil Collins                                    | ZG   |
|  41 |  41 |      |     0 | Half Mast - Empire Of The Sun                                | ZG   |
|  42 |  42 |      |     0 | Oranżada - Koniec Świata                                     | PL   |
|  42 |  43 |      |    +1 | Superfast Jellyfish - Gorillaz                               | ZG   |
|  43 |  45 |      |    +2 | Caravan - Rush                                               | ZG   |
|  44 |  44 |      |     0 | Beside You - Simply Red                                      | ZG   |
|  45 |   0 |      |     N | Waving Flag - K'Naan feat. William & David Guetta            | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Cosmic Love - Florence & The Machine                         | ZG   |
|  47 |  48 |      |    +1 | End of Me - Apocalyptica feat. Gavin Rossdale                | ZG   |
|  48 |  50 |      |    +2 | Misery - Maroon 5                                            | ZG   |
|  49 |  49 |      |     0 | Czarne auto - Cuba De Zoo                                    | PL   |
|  50 |   0 |      |     N | Bubbles - Biffy Clyro                                        | ZG   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+musi być top 30 w przyszłym tygodniusk pisze:Kod: Zaznacz cały

o, tak!Rakka92 pisze:musi być top 30 w przyszłym tygodniusk pisze:Kod: Zaznacz cały
A ja w poniedziałek, w końcu(!), będę miał Dziecko i Ho!Abby95 pisze:No. Nareszcie!Chyba sobie kupie ta plyte...

Bardzo lubię tą piosnkę.słoik pisze:Anna Maria w towarzystwie gitary? To ja wolę "Dzisiaj mnie kochasz..."