Peter Gabriel - świetny utwór, ale obawiam się że nie da rady wejść na szczyt listy.
A co do śpiewania przez metalowców o historii, to nie rozumiem, dlaczegóż by nie?
Rakka92 pisze:Peter Gabriel - świetny utwór, ale obawiam się że nie da rady wejść na szczyt listy.
A co do śpiewania przez metalowców o historii, to nie rozumiem, dlaczegóż by nie?
Abby95 pisze:
Ja w Szwecji, zakochanie with me. A, i nie mow "BJ", bo tak nie wolno. Go to boli...
no tego nam tu właśnie brakowało Jak jesteś w Szwecji to zazdroszczę - tam pewnie nie ma aż takich upałów, poza tym jeden z moich ukochanych gitarzystów pochodzi ze Szwecji właśnie, born in Stockholm a Ty tam jedziesz zdaje się może nie jest aż tak przystojny jak Billi Joe ale za to lepiej gra
[/quote
A to jest kolejna beznadziejna piosenka na liście. Ktoś tydzień temu powiedział , że muszą być takie kawałki, bo inaczej byłoby nudno. NUDNO ?! Zawsze było super , i nie wiem kto takie kawałki bierze. I nie chce wiedzieć. DLa mnie Ania to nie jest dobry pomysł na listę.Gorzej być nie mogło?
[/quote
A to jest kolejna beznadziejna piosenka na liście. Ktoś tydzień temu powiedział , że muszą być takie kawałki, bo inaczej byłoby nudno. NUDNO ?! Zawsze było super , i nie wiem kto takie kawałki bierze. I nie chce wiedzieć. DLa mnie Ania to nie jest dobry pomysł na listę.Gorzej być nie mogło?
no lepszy był 'suicide is painless', ale nie lepszy niż maniców;p
takie moje skromne zdanie...
arsen94 pisze:A to jest kolejna beznadziejna piosenka na liście. Ktoś tydzień temu powiedział , że muszą być takie kawałki, bo inaczej byłoby nudno. NUDNO ?! Zawsze było super , i nie wiem kto takie kawałki bierze. I nie chce wiedzieć. DLa mnie Ania to nie jest dobry pomysł na listę.Gorzej być nie mogło?
Arsen, więcej takich merytorycznych komentarzy (abstrahując od tego czy się z tym zgadzam, bo z tekstem, dajmy na to "a teraz Lao Che" to nawet nie można się pospierać).
lady pisze:Jak jesteś w Szwecji to zazdroszczę - tam pewnie nie ma aż takich upałów, poza tym jeden z moich ukochanych gitarzystów pochodzi ze Szwecji właśnie, born in Stockholm a Ty tam jedziesz zdaje się może nie jest aż tak przystojny jak Billi Joe ale za to lepiej gra