Już poprawiłem spację. Tu porządek musi być jak w Armii widzę.
Pozdro,
tuxman
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Wiem, wiem. Zajrzałem tam tak z czystej przyjemności i pasji do czytania zarządzeń, regulaminów i okólników.
dobrze, że w ogóle w tym wyjątkowym tygodniu udało Ci się znaleźć na to czas.Miszon pisze:W tym tygodniu wcześnie i tym razem od początku:
Najważniejsze że znalazło się miejsce na jedyny-właściwy wakacyjny hiciorlady pisze:no, jakoś upchnęłam to wszystko ...![]()
jaki brak na playliście?!?obserw99 pisze:1. A-HA - BUTTERFLY, BUTTERFLY (THE LAST HURRAH) w całości do odsłuchania tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=xaESmtGLYzY . Brak ostatniego kawalka a-ha na Playliscie Trójki może położyć całkowicie ten utwór. Po kilku przełuchaniach (ale w całości) ... wychodzi z tego wielki przebój...
matko boska następny GD?? jeszcze poprzedni gniot nie ostygł przecież ...Grycek pisze: Green Day - WHEN IT'S TIME
Po tylu pierwszych miejscach na Twojej liście, spodziewałem się wyżej.tadzio3 pisze: 6. Muniek & Anna Maria Jopek - DZIEJE GRZECHU
dziękuję wszystkim za trzymanie ręki na pulsieYacy pisze:No nie wiem. Ze mnie niekoniecznie...ku3a pisał wcześniej A-HA...
Edit: ale jednak w takim razie fajnex wprowadził mnie w błąd
fajnex pisze:16. a-ha - BUTTERFLY, BUTTERFLY (THE LAST HURRAH)
a mówiliście, że go nie oglądaliście, bo...marsvolta pisze:w miejsce beznadziejnego Luca byłoby idealnie.
u mnie pierwsza trójka to 1. Pearl Jam, 2. Skunk Anasie, 3. The Dead Weather. 3 fenomenalne koncerty które zapamiętam na długo i dla nich samych warto było. a przecież było dużo więcej dobrego. i cudowna pogoda!marsvolta pisze:Potem oczywiście Pearl Jam bo byli praktycznie najlepsi. W jednym rzędzie z The Dead Weather i Kasabian.
też się potwornie zawiodłem, mimo że wiedziałem, że to nie będzie zwykłe Gorillaz. a w dodatku nie było czynnych ekranów w namiocie... Przynajmniej na zewnątrz coś było widać na ekranie.marsvolta pisze:Natomiast Blur spada z pierwszego bo na koncert Gorillaz Sound System po prostu się wściekłem. Puszczą na jakimś małym ekraniku parę bajerów w buraczanej oprawie zamiast sprowadzić zespół do Polski.
Klaxons byli supermarsvolta pisze:Jedyny dobry koncert w namiocie, który widziałem w tym roku.
No właśnie! Nie oglądałem, ale słyszałem od Ciebie, że była tragediaku3a pisze:a mówiliście, że go nie oglądaliście, bo...
ten L.U.C. to była tragedia.