Gratulacje dla ku3y i Miszona tym większe, że to wasze pierwsze zwycięstwa w tym roku! Dzięki świetnemu wynikowi ku3a wyszedł na mocne 2. miejsce w kategorii super-znawcy,a w klasyfikacji podstawowej traci już minimalnie do miejsca 1. Miszon zawitał w top-5 spychając na miejsce 6. piotrkalp3, który jednak nie traci wiele, aby ponownie zawalczyć o pierwszą piątkę. Wszak jego tegotygodniowy wynik też robi wrażenie.
Na miejsce 7. awansuje inny nad-kreskowicz Yacy wyprzedzając nieobecną neon.kę, a na miejsce 9. awansuje Tomekk, przy czym większa w tym zasługa słabego wyniku mateusza15, który dał się wyprzedzić.
Na początku drugiej dziesiątki solidarnie awansują Aro i Robinson, czyli Dwaj-równi-wspólnemu. Ustępuje im miejsca spadając o dwa oczka 3ask. Z kolei dwóm nad-kreskowiczom jotemowi3 i Garemu mimo dobrego wyniku nie udało się poprawić pozycji i zajmują odpowiednio 14. i 15. miejsce. Za to zaraz za nimi, mimo wcale nie najlepszych wyników w tym tygodniu, awansują DarekM, temik3 i herMMan. Awans ten zawdzięczają bardzo słabemu występowi Neo01.
I wreszcie ostatni nad-kreskowicz VILKI, któremu gratuluję z dwóch powodów: po raz pierwszy wyprzedził typ wspólny i opuścił ostatnie miejsce w zestawieniu awansując o jedno miejsce (wszystkie awanse w tym tygodniu, to jedno miejsce w górę) przed LLucky'ego.
Spośród nieobecnych w ostatnim typowaniu chciałem życzyć powrotu do zdrowia Robertowi.
A teraz to, co już streściłem powyżej:
Zasady udziału:
- w klasyfikacji może znaleźć się osoba, która typowała 2 razy w ciągu pierwszych 9 tygodni Znawcy, od 10 tygodnia wymagana liczba rośnie do 3.
- trzeba typować przynajmniej raz w ciągu ostatnich 5 tygodni.
I wreszcie ostatni nad-kreskowicz VILKI, któremu gratuluję z dwóch powodów: po raz pierwszy wyprzedził typ wspólny i opuścił ostatnie miejsce w zestawieniu awansując o jedno miejsce (wszystkie awanse w tym tygodniu, to jedno miejsce w górę) przed LLucky'ego.
jak to się dziwnie układa. przed tygodniem najgorszy wynik i ostatnie miejsce a tym razem ...moje najlepsze strzelanie