Dokładnie, ja tak często mamJulia pisze:Wcale niekoniecznie, bo to że latają, to nie znaczy, że się podobają. Czasem po głowie bezczelnie chodzi jakaś znienawidzona piosenka i wyjść nie może za nic

Btw, pierwsze trafienie w znawcy

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dokładnie, ja tak często mamJulia pisze:Wcale niekoniecznie, bo to że latają, to nie znaczy, że się podobają. Czasem po głowie bezczelnie chodzi jakaś znienawidzona piosenka i wyjść nie może za nic
Kod: Zaznacz cały
| 30 | 27 | 21 | -3 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy | PL |
Jeżeli jakimś cudem jeszcze nie słuchałeś kajmanie, to posłuchaj sobie albumu NIN - Quiet.kajman pisze:Z klawiszy dla mnie nic nie ma startu do normalnego akustycznego fortepianu.
słoik pisze: W gruncie rzeczy miałem wizję tropikalnego wzgórza, mokrego od południowe ulewy, na zboczu wzgórza leży tanatos, po wzgórzu zaś w tę i nazad biegają górskie goryle, przy okazji od czasu do czasu stąpając tanatos na głowę.
No za mną Gdy nie ma dzieci Chodziło z dwa lata. No ale to całkiem przyzwoity utwór.Neo01 pisze:Dokładnie, ja tak często mamJulia pisze:Wcale niekoniecznie, bo to że latają, to nie znaczy, że się podobają. Czasem po głowie bezczelnie chodzi jakaś znienawidzona piosenka i wyjść nie może za nicOstatnio z Franz'em którego generalnie nie trawię, a już szczególnie w ich ostatnim singlu. I znów mi się przypomniało
Ten nowy Muse bardzo mi przypomina KoC.kajman pisze:Dla mnie początek Iron brzmi jak Rycerze Cydonii.
Heh, no i nawet miejsce akcji się zgadza, bo to Melancholy Hill było. Piękna wizja, tylko nie wiem co na to tanatossłoik pisze: W gruncie rzeczy miałem wizję tropikalnego wzgórza, mokrego od południowe ulewy, na zboczu wzgórza leży tanatos, po wzgórzu zaś w tę i nazad biegają górskie goryle, przy okazji od czasu do czasu stąpając tanatos na głowę.
| 29 | 32 | 1 | +3 | My Companjera - Gogol Bordello | ZG |
Też tak mamNeo01 pisze:Dokładnie, ja tak często mamJulia pisze:Wcale niekoniecznie, bo to że latają, to nie znaczy, że się podobają. Czasem po głowie bezczelnie chodzi jakaś znienawidzona piosenka i wyjść nie może za nicOstatnio z Franz'em którego generalnie nie trawię, a już szczególnie w ich ostatnim singlu. I znów mi się przypomniało
Hahahaha!!!!Julia pisze:Heh, no i nawet miejsce akcji się zgadza, bo to Melancholy Hill było. Piękna wizja, tylko nie wiem co na to tanatossłoik pisze: W gruncie rzeczy miałem wizję tropikalnego wzgórza, mokrego od południowe ulewy, na zboczu wzgórza leży tanatos, po wzgórzu zaś w tę i nazad biegają górskie goryle, przy okazji od czasu do czasu stąpając tanatos na głowę.
Mnie teżJulia pisze:Oo, bardzo mnie cieszy ta nowość!
Dwa lata?! Współczuję... Po mnie wczoraj Brain Stew chodził... Więc w kółko śpiewałam...kajman pisze:No za mną Gdy nie ma dzieci Chodziło z dwa lata. No ale to całkiem przyzwoity utwór.Neo01 pisze:Dokładnie, ja tak często mamJulia pisze:Wcale niekoniecznie, bo to że latają, to nie znaczy, że się podobają. Czasem po głowie bezczelnie chodzi jakaś znienawidzona piosenka i wyjść nie może za nicOstatnio z Franz'em którego generalnie nie trawię, a już szczególnie w ich ostatnim singlu. I znów mi się przypomniało
NIN to znaczy Nine Inch Nails?sulko pisze:Jeżeli jakimś cudem jeszcze nie słuchałeś kajmanie, to posłuchaj sobie albumu NIN - Quiet.
również uwielbiam zwykłe brzmienie fortepianu natomiast już wszelakie syntezatory i inne klawiszopodobne ustrojstwa o kosmicznym brzmieniu wywołują u mnie koszmarną reakcję alergicznąkajman pisze:Z klawiszy dla mnie nic nie ma startu do normalnego akustycznego fortepianu.
Tak jest.kajman pisze:NIN to znaczy Nine Inch Nails?
Mi tam Baranek ostatnio chodzikajman pisze:No za mną Gdy nie ma dzieci Chodziło z dwa lata. No ale to całkiem przyzwoity utwór.
Jeśli oczywiście prawidłowo rozpoznałem głos laureatki.słoik pisze:Gratulacje dla pani uzi.
Żeby cieszyć me uchoMiszon pisze:No to takie rymcymowe rytmy. Nie jestem na nie. Nawet na tak.
Za to jeśli mamy 2 nowości, to -. Chyba przestanie się obstawiać więcej. Takie 123 już mogłoby spaść, naprawdę, na co im to 30 miejsce...
Mnie też, od razu rytmiczniej uderzam w klawiaturemara pisze:jak słysze "my copaniere" to mnie normalnie roznosi energia
| 28 | 35 | 1 | +7 | Neutron Star Collision (Love is Forever) - Muse | ZG |