Chyba nie umiałabym tak ładnie tego określićRobinson pisze:Brawa dla WKS za zdobycie maksymalnej ilości goli w tej rundzie.

Chyba nie umiałabym tak ładnie tego określićRobinson pisze:Brawa dla WKS za zdobycie maksymalnej ilości goli w tej rundzie.
Ależ się cieszęYacy pisze:Pary 1/4 MŚ – LP3 2010:
macor70 ( Meksyk ) - bear ( Australia )
Robinson ( Słowacja ) - ku3a ( Korea Płn )
michal91d ( Nigeria ) - piotreklp3 ( Serbia )
krzyniu102 ( Kamerun ) - Yacy ( Wybrzeże Kości Słoniowej )
W takim razie proszę ośmiu ww. użytkowników o przesyłanie swoich typów na moje pw. wraz z przewidywanym Królem Strzelców!!! pozostałe osoby, wklejają swoje typy na forum. Dziękuję![]()
Ja swoje głosy prześlę jutro w ciągu dnia do ku3y.
Głosy odtajnię w trakcie ostatniego meczu 1/4 finału.
Mecze towarzyskie:
Martyr - neon.ka
adamwadameria - Arkano
J jestem niżej tylko od trzech... (Yacy, Robinson i piotreklp3)macor70 pisze: Jak wynika z mojej pobieżnej analizy, z tego co pamiętam, to w klasyfikacji ogólnej znawców z ćwierćfinalistów chyba zajmuję najniższe miejsce[no prawie najniższe
]
No tak jest ładniej, bo jednak wyrażenie "Kościsty Słoniu z Wybrzeża" byłoby mocno obraźliwe.sulko pisze:Ale przetrąbiłem. Yacy, gratuluję, Wybrzeże Kości Słończyku
miniu pisze:Głupia drabinka![]()
obraźliwe? nie. do wybrzeża mam jednak kilkadziesiąt kmRobinson pisze:No tak jest ładniej, bo jednak wyrażenie "Kościsty Słoniu z Wybrzeża" byłoby mocno obraźliwe.
gdy się spojrzy na ranking Znawcy po 1/8 finału to może się wydawać, że nie mam (a właściwie Nigeria nie ma) szans, ale mam nadzieję, że Nigeria pokusi się o niespodziankę. W meczach często wygrywa jedna bramką i mam nadzieję, że teraz też tak będzie.Yacy pisze: michal91d ( Nigeria ) - piotreklp3 ( Serbia )
MSJP PWN (wyd. 1999) podaje:Robinson pisze:Przepraszam bardzo, "liczby".
niespodziankę?kajman pisze:Ale co w półfinałach będą robić Ghana lub Urugwaj?
Ghana będzie w domu, a Urugwaj złoi skórę Holandii.kajman pisze:Ale co w półfinałach będą robić Ghana lub Urugwaj?
Urugwaj wygrał swoją grupę - miał więc możliwość trafić na kogoś teoretycznie słabszego - tak się stało i wygrał. A Ghana zwyciężyła lidera grupy - USA, więc w nagrodę gra aż w ćwierćfinale. A los sprawił, ze te dwie drużyny będą rywalizować w tej rundzie.kajman pisze:Ale co w półfinałach będą robić Ghana lub Urugwaj?