czy tak?

Ja też nie rozumiałem, ale po analizie już wiem, że w tych bramkach to dla kazdego z nas liczy się tylko poporawnie wytypowany zwycięzca, a później jest to ze sobą zestawianie. kto więcej poprawnie wytypował. Nie ma tak, że coś tracimy (jakieś bramki), po prostu nie zyskujemy.ku3a pisze:nie rozumiem tego Waszego nierozumienia, bo to są jak dla mnie najprostsze zasady jakie można wymyślićadamwadameria pisze:Jakie 8 punktów? Jakie 3:3? "A ja nieeee wiem"... ale bawię się tysiąc-pięć-setnie
.
.
Tak powinno być i myślę, że tak jestku3a pisze:ja bym bardziej to odbierał tak, że Yacy zbiera wyniki z nowych postów, kopiuje w jedno miejsce u siebie, a co potem się dzieje z tymi postami na forum, to już go nie interesuje.
czy tak?
nie bardzo wiem o co Ci chodzi... chyba jest tu zbyt nudnodominik_fi pisze:(...) teoretycznie wszyscy (którzy edytowali) powinniśmy mić zgodnie z regulaminem niepoliczone punkty za takie mecze.
Nikt nie wymaga abyś była strażnikiem, tylko powiedz mi po co wymyślać regulamin, od którego sam się odcinasz.Yacy pisze:ja podejmując się liczenia tej ZABAWY, nie przyjąłem na siebie roli strażnika.
Przecież to Ty go wcześniej zacytowałeś na poprzedniej stronie.Yacy pisze:[...]A zacytowany przez Ciebie punkt nie mówi o tym, że taki wynik będę odrzucał.
Nie wiem dlaczego moje pytanie odbierasz jak jakiś zarzut czy atak na Ciebie.Yacy pisze:Wyraziłem się nieprecyzyjnie? Sorry następnym razem wynajmę prawnika.
Tak jest, było tylko 7 postów edytowanych z obstawianymi meczami.Yacy pisze:Jestem na forum na tyle często i ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ użytkowników jest na tyle zdyscyplinowana, że nie było problemów z edytowanymi postami.
absolutnie się nie odcinam! wydawało mi się, że jest jasne, a skoro dla Ciebie nie było to po prostu doprecyzowałem.i z tego też powodu zacytowałem wcześniej punkt 11!dominik_fi pisze:powiedz mi po co wymyślać regulamin, od którego sam się odcinasz.
np. dlatego :dominik_fi pisze:Nie wiem dlaczego moje pytanie odbierasz jak jakiś zarzut czy atak na Ciebie.
a co to ma za znaczenie, że 7? a jakby było 27 to co? Przecież jesli teraz ktoś wyedytuje swój post to nie będę mu zabierał punktów! myślałem, że to już jest jasne... masz rację - trochę mnie to irytuje!dominik_fi pisze:Tak jest, było tylko 7 postów edytowanych z obstawianymi meczami.
nikt mnie do tego nie zmuszał i nawet jakby mi się nie chciało to już teraz nie mam wyjściadominik_fi pisze:Wiem, że masz sporo pracy przy tym i podziwiam to co tu robisz, że Ci się chce.
Może to jaka jest obecna klasyfikacja ogólnaYacy pisze: nie wiem co jeszcze miałbym napisać.
jasne, ale po ostatnim meczu 1/8 czyli za około 6 godzintadzio3 pisze:Może to jaka jest obecna klasyfikacja ogólna
co się ma opłacać? To jest tylko ZABAWA! nie gramy przecież o żadną Hondę [chociaż jedna biega po murawiedominik_fi pisze:Czyli opłaca się typować w jednym poście jeden mecz, tak aby można było go edytować jeszcze przed meczem. (...)
Trzeba jeden mecz jeden post i wtedy można zmieniać typowany wynik przed meczem.
Tak, wielki szacun za to mrówcze liczenie ale i ogromne gratulacje z okazji ostatniego pięknego sukcesu!Aro pisze:Yacy szacunek za wielką robotę.
Brawo Yacy!Yacy pisze:Wyniki Znawcy MŚ - RPA 2010 1/8 finału:
/po 6 z 8 meczów/
poz. typujący - pkty
1 Pawelucky - 16
2 krzyniu102 - 15
2 Yacy - 15
Ja Was przepraszam, bo wychodzi ze mnie ignorancja... Nie czytałem zasad, bardzo słabo znam się na piłcedominik_fi pisze:(...) Nie ma tak, że coś tracimy (jakieś bramki), po prostu nie zyskujemy.ku3a pisze:nie rozumiem tego Waszego nierozumienia, bo to są jak dla mnie najprostsze zasady jakie można wymyślićadamwadameria pisze:Jakie 8 punktów? Jakie 3:3? "A ja nieeee wiem"... ale bawię się tysiąc-pięć-setnie
.
.
adamwadameria po prostu w 6 typowanych meczach poprawnie wytypowałeś zwycięzców w 3 spotkaniach. A twój przeciwnik też wytypował poprawnie trzech zwycięzców spotkań.
Yacy to ma doping więc mu łatwiejMartyr pisze:Brawo Yacy!Yacy pisze:Wyniki Znawcy MŚ - RPA 2010 1/8 finału:
/po 6 z 8 meczów/
poz. typujący - pkty
2 Yacy - 15
miałam już wcześniej odpisać ale jakoś mi umknęło.neon.ka pisze:W ogóle wielkie gratulacje dla Martyrki za wyniki!