Kącik pobożnych życzeń, sugestii, postulatów, spraw administracyjnych — każdy pomysł może okazać się dobrym, o ile uzyska akceptację społeczności Forum.lp3.pl.
Chyba czas na zmianę opisów współprowadzących lp3 ...
bo pierwszy już wrócił, a drugi z następcy zrobił się "współ"
Marek Niedźwiecki
,,Ojciec założyciel'' Listy, jej twórca i wieloletni główny Prezenter. Pomysłodawca Topu Wszech Czasów. To że odszedł z redakcji Trójki, to że zaprzestał prowadzenia Listy nie oznacza iż na jego temat nie można podyskutować. W końcu przez ostatnie 25 lat był cotygodniowym gościem w naszych domach...
Piotr Baron
Wszystko na temat aktualnegowspółprowadzącegoGłównego PrezenteraLPPT, czyli tzw. ,,kącik bęcków'' — choć nie tylko samych bęcków...
jestem za. a tak na przyszlosc moze przy nazwach tematow komentowanych list do daty i kolejnego numeru LP3 dodac imie czy pierwsza litere prowadzacego ktory akurat prowadzi audycje?
tak z innej beczki, moze postarac sie i zaproponowac zeby ktoras audycja, np pierwsza wiosenna byla zawsze prowadzona przez 'druha zastepowego' ? nowa formula Listy praktycznie nie pozwala na branie udzialu i prowadzenie przez innych dziennikarzy, a takie urozmaicenie by bylo bardzo fajne.
dodam jeszcze jedno co zauważyłem. Wiem, że to nie są najważniejsze sprawy, ale...
W opisie LP Trojki jest lit(e)rówka:
LP Trójka to nowa audycja, nadawana w piątkowe przedpołudnie w paśmie „Tu Baron” — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Dzięki... poprawione. Jeśli macie propozycje zmian opisów działów — bardzo proszę. Ostatnio zmodyfikowałem wg. sugestii Jotem'a, ale jeśli jest to niewystarczające... czekam na sensowne propozycje.