1. Słabizna.Abby95 pisze:Ja chce żeby Blur na pierwszym był... Dlaczego nie podskoczy...? Znowu nie głosujecie, dzieci...?
2. Nie ich piosenka.
3. Nie dzieci

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1. Słabizna.Abby95 pisze:Ja chce żeby Blur na pierwszym był... Dlaczego nie podskoczy...? Znowu nie głosujecie, dzieci...?

Kod: Zaznacz cały
|   1 |   1 |   12 |     0 | Już - Raz, Dwa, Trzy                                         | PL   |No co ty?!?! Jakie disco?!?! Ty nie rozumiesz dlaczego mam wpadać w depresję przez niego? Może dlatego, że go kocham...lady pisze:jeśli dobrze odszyfrowałam to chodzi o tego z Green Day ? Nie rozumiem czemu masz przez niego w depresję wpadać ... Chce grać disco ?Abby95 pisze:To wszystko związane z BJA i te wszystkie moje dramaty życiowe... !
ja mam kilka rozmów z Niedźwiedziem z 2007 roku.słoik pisze:Ma ktoś jakieś nagrania z Aliną? Sam bym sobie posłuchał.

Ich piosenka!! Znalazłeś dowód, że nie?sulko pisze:1. Słabizna.Abby95 pisze:Ja chce żeby Blur na pierwszym był... Dlaczego nie podskoczy...? Znowu nie głosujecie, dzieci...?
2. Nie ich piosenka.
3. Nie dzieci

[/quote]
[/quote]Wojciech Żó/urniak z polskiej sekcji Voice of America. Też był niezły.mara pisze:ja chyba jeszcze pamiętam że był też korenspodent z usa.
Młoda jesteś... A on hmm, jakby Ci to powiedziećAbby95 pisze: Może dlatego, że go kocham...

mateusz15 pisze: Edyty Bartosiewicz ! (singiel Upaść, aby wstać.

No nareszcie!!!
  No nareszcie!!!najpiękniejsze z PięknychYacy pisze:a fuj...takie ładne dziewczę

Ja wiem ile on ma lat, nie musisz mi mówić...sulko pisze:Młoda jesteś... A on hmm, jakby Ci to powiedziećAbby95 pisze: Może dlatego, że go kocham...
Głosuję... na koszmarlistę. Zresztą Już też tam jest (ale niżej).Abby95 pisze:Ja chce żeby Blur na pierwszym był... Dlaczego nie podskoczy...? Znowu nie głosujecie, dzieci...?
Jestem w trakcie poszukiwań. Jesteśmy w Polsce, więc się nei spieszę...Abby95 pisze:Ich piosenka!! Znalazłeś dowód, że nie?

Tak, dobrze rozszyfrowujeszlady pisze:jeśli dobrze odszyfrowałam to chodzi o tego z Green Day ? Nie rozumiem czemu masz przez niego w depresję wpadać ... Chce grać disco ?Abby95 pisze:To wszystko związane z BJA i te wszystkie moje dramaty życiowe... !
 - Billie Joe Armstrong...  Tajemnica pewnie tkwi w jego nazwisku i po części w kawale o dziadku Onanie, który Abby przytaczała kiedyś na forum
 - Billie Joe Armstrong...  Tajemnica pewnie tkwi w jego nazwisku i po części w kawale o dziadku Onanie, który Abby przytaczała kiedyś na forum  ... Ale to chyba bardziej zawiłe...
... Ale to chyba bardziej zawiłe... 
Może nie rozumiem, rzeczywiście - wybaczAbby95 pisze: Ty nie rozumiesz dlaczego mam wpadać w depresję przez niego? Może dlatego, że go kocham...

Myślę że o to tutaj chodzi - trzeba oddzielić twórczość od autora
 Myślę że o to tutaj chodzi - trzeba oddzielić twórczość od autoraKod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   1 |   12 |     0 | Już - Raz, Dwa, Trzy                                         | PL   |
|   2 |   2 |    5 |     0 | Fool's Day - Blur                                            | ZG   |
|   3 |   7 |    6 |    +4 | Wszyscy muzycy to wojownicy - Waglewski, Abradab, Maleńczuk  | PL   |
|   4 |   3 |   16 |    -1 | Resistance - Muse                                            | ZG   |
|   5 |   4 |   13 |    -1 | The Flood - Katie Melua                                      | ZG   |
|   6 |   5 |   12 |    -1 | Bang Bang - Ania                                             | PL   |
|   7 |   8 |   10 |    +1 | The Power of the Heart - Peter Gabriel                       | ZG   |
|   8 |  12 |    6 |    +4 | Prąd stały / prąd zmienny - Lao Che                          | PL   |
|   9 |   6 |   10 |    -3 | Karinga - Kult                                               | PL   |
|  10 |  17 |    4 |    +7 | Uprising - Sabaton                                           | PL   |
|  11 |  21 |    2 |   +10 | Faza delta - Hey                                             | PL   |
|  12 |  14 |    4 |    +2 | O tych w Krakowie - Czesław Śpiewa                           | PL   |
|  13 |  10 |   15 |    -3 | Shoot To Thrill - AC/DC                                      | ZG   |
|  14 |  16 |   21 |    +2 | Just Breathe - Pearl Jam                                     | ZG   |
|  15 |   9 |    6 |    -6 | Podobno nie ma już Francji - Kumka Olik                      | PL   |
|  16 |  11 |    7 |    -5 | Misery - Acute Mind                                          | PL   |
|  17 |  13 |   13 |    -4 | W sam raz - Czesław Śpiewa                                   | PL   |
|  18 |  24 |    3 |    +6 | Jeszcze raz, jeszcze dziś - Armia                            | PL   |
|  19 |  15 |   20 |    -4 | Amnezja - Kult                                               | PL   |
|  20 |  25 |    2 |    +5 | Not So Sad Story - Plastic                                   | PL   |
|  21 |  23 |    2 |    +2 | Lorelei - Scorpions                                          | ZG   |
|  22 |  18 |   20 |    -4 | Przesilenie - Muchy                                          | PL   |
|  23 |  19 |   11 |    -4 | Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! - Hey                        | PL   |
|  24 |  22 |   15 |    -2 | Kuba - Zbigniew Hołdys                                       | PL   |
|  25 |  31 |    1 |    +6 | Amongst the Waves - Pearl Jam                                | ZG   |
|  26 |  27 |   16 |    +1 | Don't Tell Me That It's Over - Amy MacDonald                 | ZG   |
|  27 |  20 |   20 |    -7 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy                        | PL   |
|  28 |   0 |    1 |     N | Come On Get High - Archive                                   | ZG   |
|  29 |  26 |   28 |    -3 | Your Decision - Alice in Chains                              | ZG   |
|  30 |  29 |   17 |    -1 | Ostatki – nie widzisz stawki - Strachy na lachy              | PL   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  36 |      |    +5 | Hymn polskiej reprezentacji na MŚ RPA 2010 - Afro Kolektyw   | PL   |
|  32 |  32 |      |     0 | My Companjera - Gogol Bordello                               | ZG   |
|  33 |   0 |      |     N | Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - a-ha                | ZG   |
|  34 |   0 |      |     N | El Dorado - Iron Maiden                                      | ZG   |
|  35 |   0 |      |     N | Neutron Star Collision (Love is Forever) - Muse              | ZG   |
|  36 |  37 |      |    +1 | Do generałów - Buldog                                        | PL   |
|  37 |  34 |      |    -3 | Made in China - Happysad                                     | PL   |
|  38 |  33 |      |    -5 | Wojny gwiezdne - Kryzys                                      | PL   |
|  39 |  35 |      |    -4 | W Warszawie sen o sławie - Piotr Bukartyk                    | PL   |
|  40 |  42 |      |    +2 | On Melancholy Hill - Gorillaz                                | ZG   |
|  41 |  40 |      |    -1 | Girl I Love You - Massive Attack & Horace Andy               | ZG   |
|  42 |  48 |      |    +6 | Caravan - Rush                                               | ZG   |
|  43 |  45 |      |    +2 | To, że jesteś - Renata Przemyk                               | PL   |
|  44 |  38 |      |    -6 | Superfast Jellyfish - Gorillaz                               | ZG   |
|  45 |  49 |      |    +4 | Even Though - Morcheeba                                      | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Beside You - Simply Red                                      | ZG   |
|  47 |  38 |      |    -9 | She Said - Plan B                                            | ZG   |
|  48 |  46 |      |    -2 | Kalejdoskop bardo - Robert Gawliński                         | PL   |
|  49 |  47 |      |    -2 | Last of the American Girls - Green Day                       | ZG   |
|  50 |   0 |      |     N | Oranżada - Koniec Świata                                     | PL   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+myślę, że sulko miał na myśli to, jakie uczucia on żywi do ciebie, i, że tak powiem różnica wieku nie powstrzymuje go przed tym.Abby95 pisze:Ja wiem ile on ma lat, nie musisz mi mówić...
Ta wiadomość cieszy pare razy czytałem o tym zeby uwierzyćmara pisze:mateusz15 pisze: Edyty Bartosiewicz ! (singiel Upaść, aby wstać.

No nareszcie!!!
 :)
:)niebo a ziemia ......Grycek pisze:Ostatnio kupiłem w komisie płytowym ostatnią płytę Raz Dwa Trzy. Zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Jak porównuję krzykliwego Adama Nowaka z pierwszych płyt z tym obecnym...
Grunt Abby że nie kochasz się w Justynie bimberzelady pisze:Może nie rozumiem, rzeczywiście - wybaczAbby95 pisze: Ty nie rozumiesz dlaczego mam wpadać w depresję przez niego? Może dlatego, że go kocham...
Ale ja po prostu nigdy nie kochałam się w żadnym muzyku - za to w tym jak gra, owszemMyślę że o to tutaj chodzi - trzeba oddzielić twórczość od autora

Ja też głosuje na koszmarliście na niego u mnie zastany numer trzy po lao i anikajman pisze:Głosuję... na koszmarlistę. Zresztą Już też tam jest (ale niżej).Abby95 pisze:Ja chce żeby Blur na pierwszym był... Dlaczego nie podskoczy...? Znowu nie głosujecie, dzieci...?

No popatrz, a ja nie głosuję - kurczę, co się ze mną stało że taki koszmar przegapiłam ???kajman pisze:Głosuję... na koszmarlistę. Zresztą Już też tam jest (ale niżej).Abby95 pisze:Ja chce żeby Blur na pierwszym był... Dlaczego nie podskoczy...? Znowu nie głosujecie, dzieci...?
 Może to że moja Koszmarlista i bez tego pęka w szwach ...
 Może to że moja Koszmarlista i bez tego pęka w szwach ... DLACZEGO?!
  DLACZEGO?!