Kod: Zaznacz cały
|  33 |   0 |      |     N | Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - a-ha                | ZG   |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
|  33 |   0 |      |     N | Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - a-ha                | ZG   |
Tylko w takich sytuacjach można napisać: dobrze, że Kostrzewa nie pracuje już w Trójce.[/quote] Tęsknię za Kostrzewą, Wiernikiem i Wojewódzkim z jego "Brumem". Ech, czasy...słoik pisze:
a-ha! hurra!...wierzycie że to ostatni ich kawałek??...bo ja ...niesk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 33 | 0 | | N | Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - a-ha | ZG |
|  32 |  32 |      |     0 | My Companjera - Gogol Bordello                               | ZG   |

abd3mz pisze:jak na razie wiele utworów, które się nadają na wesele
 No rzeczywiście!
 No rzeczywiście!
 Szkoda trochę, że Gogol w miejcu, widziałabym go w podstawowym zestawieniu
  Szkoda trochę, że Gogol w miejcu, widziałabym go w podstawowym zestawieniu 
|  31 |  36 |      |    +5 | Hymn polskiej reprezentacji na MŚ RPA 2010 - Afro Kolektyw   | PL   |Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  36 |      |    +5 | Hymn polskiej reprezentacji na MŚ RPA 2010 - Afro Kolektyw   | PL   |
|  32 |  32 |      |     0 | My Companjera - Gogol Bordello                               | ZG   |
|  33 |   0 |      |     N | Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - a-ha                | ZG   |
|  34 |   0 |      |     N | El Dorado - Iron Maiden                                      | ZG   |
|  35 |   0 |      |     N | Neutron Star Collision (Love is Forever) - Muse              | ZG   |
|  36 |  37 |      |    +1 | Do generałów - Buldog                                        | PL   |
|  37 |  34 |      |    -3 | Made in China - Happysad                                     | PL   |
|  38 |  33 |      |    -5 | Wojny gwiezdne - Kryzys                                      | PL   |
|  39 |  35 |      |    -4 | W Warszawie sen o sławie - Piotr Bukartyk                    | PL   |
|  40 |  42 |      |    +2 | On Melancholy Hill - Gorillaz                                | ZG   |
|  41 |  40 |      |    -1 | Girl I Love You - Massive Attack & Horace Andy               | ZG   |
|  42 |  48 |      |    +6 | Caravan - Rush                                               | ZG   |
|  43 |  45 |      |    +2 | To, że jesteś - Renata Przemyk                               | PL   |
|  44 |  38 |      |    -6 | Superfast Jellyfish - Gorillaz                               | ZG   |
|  45 |  49 |      |    +4 | Even Though - Morcheeba                                      | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Beside You - Simply Red                                      | ZG   |
|  47 |  38 |      |    -9 | She Said - Plan B                                            | ZG   |
|  48 |  46 |      |    -2 | Kalejdoskop bardo - Robert Gawliński                         | PL   |
|  49 |  47 |      |    -2 | Last of the American Girls - Green Day                       | ZG   |
|  50 |   0 |      |     N | Oranżada - Koniec Świata                                     | PL   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+a miałem nadzieję,że już wskoczą do 30tki.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 32 | 32 | | 0 | My Companjera - Gogol Bordello | ZG |
Nie cierpię cię, jak tak piszesz o A-ha, ale ogólnie cię lubię podczytywać.kajman pisze:A ja narzekałem na poprzednie a-ha na liście, a dopiero ten to jest potworny gniot.

Pomijając KW ja też, tylko przypomniał mi się pewien incydent z Iron Maiden.zbyszu pisze:Tęsknię za Kostrzewą, Wiernikiem i Wojewódzkim z jego "Brumem". Ech, czasy...
Aż takim optymistą nie jestem. Po pierwsze musi się usolidnić, a po drugie kilka utworów ma większe szanse (Muse i niestety a-ha).VILKI pisze:...a czemu nie za tydzień?kajman pisze:Iron Maiden w znakomitym kawałku na 34. Mam nadzieję, że to nie jednorazowy wyskok i za dwa tygodnie wejdzie do top30.
To niech się przeżegna i odejdzie.lampart pisze:Ha, ha! Kajman! A-ha się z Tobą żegna!!

Zrobione!słoik pisze:tanatos, jak chcesz zajrzyj na pw, tylko nie wiem po co, bo wysłałem ci zapytanie, które jakoś nie może opuścić mojego komputerka.