Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
sisieq pisze:Znajac pomysly miska i Niedzwiedzia to tak moze sie stac. Bardzo bym tego chcial. Bo to jest jednak fenomen zeby radio puszczalo wersje koncertowe piosenek to tylko w TROJCE
no i niestety wish you were here jest poza pudlem a szkoda liczylem jednak ze sie zalapia. Jednak wiesz Floydzi to jakby nie bylo ikona muzyki rock`owej ....
malomi pisze:
Czy ja mówie że Another źle brzmi? ^^ Gdyby źle brzmiał nie stałby się takim hitem i nie znalazł na 1 miejscu rok temu
Nie, nie o to mi chodzi. Nie zrozumiałeś mnie. Nie będę się powtarzał ale powiedziałeś o tym że chodzi o nauczycieli. A ja powiedziałem, że to nie jest ważne do kogo jest skierowany.
zielonakoniczynka pisze:oj tego się nie spodziewaliśmy...... tak nisko Wish, tylko Cegły nam zostały.... Chociaż i tak najlepsze dzieła PF już były...
Lubię cegły, ale zgodzę się że z tych wszystkich kawałków jakie pojawiły się w całym topie 100 są najsłabsze (ale gdyby dziś takie słabe nagrywali byłoby fajnie, nie?)
śpiewajmy wszyscy...... How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have we found? The same old fears.
Wish you were here.
dokladnie zgodze sie z zielonakoniczynka, bo takie piosenki jak HH juz byly i tylko cegly nam zostaly. Szkoda jednak ze Dzemu nie ma w 10 jakby nie bylo to juz 12 lat jak Ryszard R. nie zyje albo Budki i jej Cien wielkiej Gury albo Mlode Lwy lub Cisza. To tez byly kawalki porzadne.
zielonakoniczynka pisze:śpiewajmy wszyscy...... How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have we found? The same old fears.
Wish you were here.
Archive to nasz forumowy numer 2, a Wish You, jak już pisałem, 7.
Teraz w radiu pierwsza piątka, która w naszym zestawie zajęła miejsca:
1,3,12,44 i 84. Oj, mocno się różnimy.
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 10:26 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.