Tomekk pisze:moja drużyna, czyli Włochy poradziła sobie tak jak ja

piękny mecz.

bramki dla Włoch zgadłem, ale dla Słowacji nie. będą jakieś punkty?

Tomekk pisze:moja drużyna, czyli Włochy poradziła sobie tak jak ja
herMMan miał 0:0 Paragwajukajman pisze:Wygląda na to, że za grupę F tylko ja dostanę jakieś punkty (chyba że coś przeoczyłem).A wydawał mi się ten remis dosyć oczywistym rozwiązaniem.
przeoczyłeś jeszcze typ macora70 - obstawił wygraną Słowacji!!!kajman pisze:Wygląda na to, że za grupę F tylko ja dostanę jakieś punkty (chyba że coś przeoczyłem).
Czad? A ja myślałem, że to SłowacjaMiszon pisze:Czad! Oglądałem ostatnie 18 minut, ale dobrze wybrałem bo akurat na 2:0 włączyłem. Kuzyn na 2:0 poszedł pod prysznic i zaskoczyłem go, jak powiedziałem, że wynik był "nieco" inny
.
Mamy coś polskiego w drugiej rundzie! (naszego gracza i rywali z grupy, w dodatku ostatnich Słowian w imprezie)
Mecz Włochów musiał bardzo Cię zaszokować, bo grali oni ze Słowacją a nie SłoweniąMartyr pisze:Jestem w szoku. Japonia ma 2 bramki?
po meczu Słowenii z Włochami to dzisiaj mój drugi szoooook
krzysiek83 pisze:Mecz Włochów musiał bardzo Cię zaszokować, bo grali oni ze Słowacją a nie Słowenią
A może Martyrka zszokowana jest swoją pozycją w Znawcy [7 w III rundzie i 5 ogólnie!!!]krzysiek83 pisze:Mecz Włochów musiał bardzo Cię zaszokować, bo grali oni ze Słowacją a nie Słowenią
Tzn.? Bo nie wiem o co chodzi? Gdzie w moim poście widać, że to nie Słowacja?macor70 pisze:Czad? A ja myślałem, że to SłowacjaMiszon pisze:Czad! Oglądałem ostatnie 18 minut, ale dobrze wybrałem bo akurat na 2:0 włączyłem. Kuzyn na 2:0 poszedł pod prysznic i zaskoczyłem go, jak powiedziałem, że wynik był "nieco" inny
.
Mamy coś polskiego w drugiej rundzie! (naszego gracza i rywali z grupy, w dodatku ostatnich Słowian w imprezie)
to takie państwo afrykańskieMiszon pisze:Czad!
Miszon pisze:Tzn.? Bo nie wiem o co chodzi? Gdzie w moim poście widać, że to nie Słowacja?macor70 pisze:Czad? A ja myślałem, że to SłowacjaMiszon pisze:Czad! Oglądałem ostatnie 18 minut, ale dobrze wybrałem bo akurat na 2:0 włączyłem. Kuzyn na 2:0 poszedł pod prysznic i zaskoczyłem go, jak powiedziałem, że wynik był "nieco" inny
.