Hehe. Liczę, że za 2,5 tygodnia także tak zabrzmiabd3mz pisze:"Gdy nie ma dzieci" - Kult! ale to świetnie brzmi teraz w Trójce!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Hehe. Liczę, że za 2,5 tygodnia także tak zabrzmiabd3mz pisze:"Gdy nie ma dzieci" - Kult! ale to świetnie brzmi teraz w Trójce!
miniu pisze:Promowane:
10 - Nie popieram promowania takich utworów![]()
W skrócie: Archive to jeden z moich ulubionych zespołów, dlatego chciałbym dać mu jeszcze kilka głosów. Wiem, że ma szanse wejść już w pierwszym tygodniu do podstawowego zestawienia, jednakowoż niestety poza Archiwistami nie widzę nic godnego uwagi, co dałoby się promować.Neo01 pisze:Nie wiem po kiego promować taki zespół jak Archive![]()
![]()
Nie lepiej wesprzeć jakiegoś mało znanego wykonawcy? Chyba taka jest idea tej zabawy...
Bez naszej promocji Archive przecież sobie sam poradzi, więc po co?
Yacy pisze:5. Dead Confederate - THE RAT
nie ma co się śmiać - to Twoja "wina"Neo01 pisze:Yacy pisze:5. Dead Confederate - THE RAT
oj szkoda, że dopiero w poniedziałek, ja - osiołek zmarnowałam głosGrycek pisze:Usunięto:...Donkeyboy - AMBITIONS (...)
W ostatnią sobotę na weselu, którym byłem oczywiście nie zabrakło tego kawałkaMiszon pisze:Hehe. Liczę, że za 2,5 tygodnia także tak zabrzmiabd3mz pisze:"Gdy nie ma dzieci" - Kult! ale to świetnie brzmi teraz w Trójce!(w sensie - na weselu).
Listę już widzieli i powiedzieli, że trochę rzeczy dawno nie grali, ale ogólnie w 3 tygodnie to spokojnie się wyrobią i nauczą/przypomną. Na wszelki wypadek zaniosłem im płytkę. Ale co będzie to nie napiszę na razie - jeśli ktoś chce wiedzieć przed ok. 12 lipca, to zapraszam na imprezętadzio3 pisze:No no. To wybierzesz zapewne bardzo ciekawy repertuar. Aby tylko zespół rzeczywiście umiał to zagrać