fajnie tylko ja nie wierzę, że panowie nie znają tej płyty... To pewnie ma mój głos...Zawiesina pisze:Tighten Up - The Black Keys

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
fajnie tylko ja nie wierzę, że panowie nie znają tej płyty... To pewnie ma mój głos...Zawiesina pisze:Tighten Up - The Black Keys
A jak nie znają, to mam nadzieję, że poznają - tylko jakim systemem będziemy głosować, ja jestem za mieszanym.Yacy pisze:fajnie tylko ja nie wierzę, że panowie nie znają tej płyty... To pewnie ma mój głos...Zawiesina pisze:Tighten Up - The Black Keys
to właśnie zakłada plan.ku3a pisze:Proponuję, żeby w takiej sytuacji przedłużyć terminy związane z obecną turą, tak by płytę przekazać najwcześniej 16.07.
chciałem poruszyć tą sprawę, ale odżyła dyskusja...stavanger pisze:tylko jakim systemem będziemy głosować, ja jestem za mieszanym.
Podpisuję się wszystkim co mam pod tym tematem, dzięki ku3ie zostało to tak zorganizowane i wszelkie zarzuty są bezpodstawne, to dzięki niemu mamy w zestawie już kilka naszych utworów i co lepsze radzących sobie świetnie na liście, więc po co szukać sporów.abd3mz pisze: Warto pamiętać jak to wszystko się zaczęło. To ku3a zanosił do Trójki utwory, które uważał że wzbogacą zestaw. Dopiero później była jakaś próba sformalizowania tego na forum. Uważam za bardzo dziwne wymaganie od niego, żeby przynosił utwory na dwóch płytach. Myślę, że prowadzący Listę mogliby to odebrać podobnie. To ku3a szalenie dużo robił i robi dla forum. Nie tylko w tej materii. Nie wszystkie te sprawy są znane, ale to nie umniejsza ich wagi. To, co teraz się zarzuca uważam co najmniej za nietaktowne. Myślałem, że wszyscy będą się cieszyć z możliwości zanoszenia naszych utworów do Trójki. Ktoś to wywalczył za nas. Ktoś ciągle się upomina, przypomina, przekonuje i lobbuje za naszymi sprawami. I nie chce w zamian nic poza tym, żeby nikt mu nie nakazywał sprowadzenia do kuriozum sposobu zanoszenia utworów.
O jedno chciałbym apelować. Możemy się kłócić, ale jednak poniżej pewnego poziomu nie schodźmy.
a jeżeli chodzi o częstotliwość przekazywania płyt to też wolę rzadziej. myślę, że pozostaniemy przy jednej na miesiąc, ale zobaczymy jak to się jeszcze rozwinie.
Dziś zagrali. Może dorzucą coś do zestawu? BO nawet myślałem nad tym, jednakże nic mi nie wpadło na tyle w ucho z tego co słyszałem.New York Crasnals: Margaret Touch Her [płyta tygodnia]
1. Tutaj od razu dwie sprawy. Po pierwsze bardzo dobrze, że zanosił i bardzo dobrze, że będzie zanosił dalej, nawet jeżeli bym uważał, że te utwory są nieodpowiednie (a nie uważam). Gdybym miał taką możliwość też bym coś takiego robił. Po drugie wiele osób, czy to mailowo, czy telefonicznie czy też w rozmowach np. w studio też próbowało to robić.abd3mz pisze:1. Warto pamiętać jak to wszystko się zaczęło. To ku3a zanosił do Trójki utwory, które uważał że wzbogacą zestaw.
2. Dopiero później była jakaś próba sformalizowania tego na forum.
3. Uważam za bardzo dziwne wymaganie od niego, żeby przynosił utwory na dwóch płytach.
4. Myślę, że prowadzący Listę mogliby to odebrać podobnie.
5. To ku3a szalenie dużo robił i robi dla forum. Nie tylko w tej materii. Nie wszystkie te sprawy są znane, ale to nie umniejsza ich wagi.
6. To, co teraz się zarzuca uważam co najmniej za nietaktowne.
1. Myślałem, że wszyscy będą się cieszyć z możliwości zanoszenia naszych utworów do Trójki.
5. Ktoś to wywalczył za nas. Ktoś ciągle się upomina, przypomina, przekonuje i lobbuje za naszymi sprawami.
3. I nie chce w zamian nic poza tym, żeby nikt mu nie nakazywał sprowadzenia do kuriozum sposobu zanoszenia utworów.