Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
stavanger pisze:1. The Smashing Pumpkins - A SONG FOR A SON
2. Mark Knopfler - SO FAR FROM THE CLYDE
3. Robert Gawliński - KALEJDOSKOP BARDO
4. Piotr Woźniak - DOM NA DACHU
nie lepjej tak
1. Robert Gawliński - KALEJDOSKOP BARDO...
stavanger pisze:3. Robert Gawliński - KALEJDOSKOP BARDO
To niech lepiej dodadzą Marka albo Smashing. Śmiem twierdzić, że z polskości to na Liście w całej jej historii były tylko "Małe szczęścia" Jansona. Jeśli ten potworek wejdzie zacznę regularnie udzielać się na Koszmarliście.
tzn. "z polskości to na Liście dobre były tylko Małe szczęścia"
Ale to miało nie być pochlebstwo, czyli:
"z polskości to na Liście słabe były tylko Małe szczęścia"
Miszon pisze:tzn. "z polskości to na Liście dobre były tylko Małe szczęścia"
Ale to miało nie być pochlebstwo, czyli:
"z polskości to na Liście słabe były tylko Małe szczęścia"
Bo nie wiem jak rozumieć .
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 9 kwietnia), (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie: 1480 Utwór: Scorpions - LORELEI Promował: mr.pusiak Efekt: 31 miejsce Zagłosowały: 46 osoby Zgłosili się i zagłosowali: mr.pusiak stavanger ksch herMMan semuś Gary michal91d abd3mz fajnex 3ask adamwadameria Miszon kajman Neo01 Lady Albarn Yacy tadzio3 temik3 sulko ku3a Zawiesina Tomekk adr Grycek PaTToN Robinson miniu piotreklp3 Zagłsowali także: wwas mateusz15 krzysiek83 detektyw nivo krzyniu102 Artur gaja6 bear alicjaku marsiv Aro mara Arkano mustaszrik Dede kocin Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: falcoeagle Yoda Hansavritson
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 9 kwietnia), (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie: 1481 Utwór: Robert Gawliński - KALEJDOSKOP BARDO Promował: stavanger Efekt: 46 miejsce Zagłosowały: 45 osoby Zgłosili się i zagłosowali: stavanger herMMan semuś Gary michal91d abd3mz falcoeagle fajnex 3ask adamwadameria Miszon kajman Neo01 Lady Albarn Yacy tadzio3 temik3 sulko ku3a Zawiesina Tomekk Grycek PaTToN Robinson mr.pusiak miniu piotreklp3 Zagłsowali także: semuś Nivo Pawelucky oetam krzysiek83 gaja6 krzyniu102 alicjaku kocin mateusz15 Ada animag jotem3 mustaszrik antek neon.ka elmarkmk Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: ksch Yoda adr Hansavritson
fajnex pisze:Nagła zmiana lidera! Promuje w tym tygodniu herMMan.
Ale jak widć nie promuje. Może ustalmy termin do dzisiaj np. do 22 i wysłać PW do herMMana, kscha i semusia. Jeżeli odpowie jeden, to on będzie promotorem, a jeżeli większa ilość, to ten, kto najwyżej. Szkoda, żeby tydzień poszedł w diabły.
kajman pisze:Może ustalmy termin do dzisiaj np. do 22 i wysłać PW do herMMana, kscha i semusia. Jeżeli odpowie jeden, to on będzie promotorem, a jeżeli większa ilość, to ten, kto najwyżej. Szkoda, żeby tydzień poszedł w diabły.
Napisałem już PW do herMMana, no ale już wysyłam innym.
I jak widzę zero reakcji.
Może spróbować z kolejnymi. Pierwszy w kolejce byłby Gary, chyba że do niego już wysłałeś. Dalej ew. michal91d lub sbd3mz.
Poza tym chyba trzeba coś zrobić, żeby nie było takiej sytuacji. Np. wstępne propozycje koło środy i wtedy przy jakimś poślizgu czy wypadku losowym w sobotę wrzucać na tej podstawie.
fajnex pisze:Nagła zmiana lidera! Promuje w tym tygodniu herMMan.
Sorry, nawet nie będę próbował dociec jakie to machlojki spowodowały nagłą zmianę lidera
Ja promuję za tydzień według dawno już ustalonego grafiku
Żadne machlojki. Po prostu ksch nie zagłosował i spadł za Ciebie.
To co, promujemy Woźniaka czy poczekamy jeszcze do północy? Ja byłbym za pierwszą opcją, bo nie wiadomo kiedy kto następny się zgłosi.