Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
A wybierasz się gdziesz?
W sumie ja nie mam nic do roboty, nie będe jak głupi z kieliszkiem stal przy telewizorze i patrzał się na tomka kamela jak odlicza 10,9.. (pomijam już to że kręcili to z tydzień temu o 15 po południu)
Mam nadzieję że sam nie będe? Choć może rodzice na jakiś filmik zaproszą? Niczego pewnym być nie mogę
Ja typuję tak:
1 Stairway To Heaven
2 Broyhers In Arms
3 Again
4 Another Brick In The Wall
5 Wish You Were Here
6 Child In Time
7 One
8 Bohemian Rhapsody
A jak impreza sylwestrowa? Muzyka Wam w tańcu nie przeszkadza? Nie ma to jak Top Wszechczasów w Sylwestra!!! Za słuchaczy i słuchawki piję czerwone wino i tańczę w rytmie Topu z Moją Dziewczyną.
ja też zostaję do końca i Tomka Kammela nie mam zamiaru podziwiać.... to niesamowite, że ta lista wywołuje w nas takie emocje i są ludzie, którzy nie zadowalają się byle czym
GregF pisze:9. Pierwsza płyta King Crimson jest od lat reprezentowana w Topie przez "Epitafium" - no i dobrze, chociaż ja oddałem głos na "Schizofrenika". Zresztą praktycznie każda piosenka na tym albumie (może poza mocno eksperymentalnym "Moonchild") zasługuje na obecność w zestawie.
Ja się z tym nie zgadzam. Moonchild to rewelacyjny utwór, dla mnie po 21st Century Schizoid Man drugi na tej płycie, ale faktycznie nie najłatwiejszy w odbiorze, chociaż mogę go słuchać i słuchać.
zielonakoniczynka pisze:ja też zostaję do końca i Tomka Kammela nie mam zamiaru podziwiać.... to niesamowite, że ta lista wywołuje w nas takie emocje i są ludzie, którzy nie zadowalają się byle czym
to jeden z najdziwniejszych i najmilszych sylwestrow w moim zyciu:)
ja wiem tylko specjalnie tak napisalem, zeby bylo smiesznie, bez zadnych podtekstow ze niby olewam sobie ten zespol bardzo misie podoba. Choc spotykam sie z nim przy okazji Top-u ale moze sie podobac. Te wiadomosci to powinni nie wiem w ogole ich nie wpuszczac !! Bo juz o Kaczorach gadaja jak ja ich nie cierpie....