Abby95 pisze:Postaram się... Ale jak mogę być spokojna jak prawie nic nie słyszę i na dodatek muszę słuchać jakiegoś głupiego filmu?!
Na dodatek moja najlepsza przyjaciółka leży w szpitalu, a mojej drugiej przyjaciółki dziś w szkole nie było. Straszne!!
Niechże mi ktoś pomoże...
mara pisze:to teraz zabłysnę albo się skompromituje-acude mind to polski progresywny zespół ( przypadkiem się tego dowiedziałam) czy ten utwór aby na pewno jest progresywny?
Mara gdzieś Ty to wymarała? Źródełko zacytuj
ja po prostu podobnie jak Tanatos muzyki dopiero się uczę...
tanatos pisze:W poniedziałek po południu rada dopiero.. Więc w dzień jeszcze popoprawiam
jak tak teraz sobie myślę jedyny temat, w jakim mogłabym naskrobać coś sensownego to " Wpływ klasycznego bluesa na rozwój muzyki rozrywkowej od wczesnych lat 60 po współczesność " czy coś w tym stylu jak głosi mój podpis jestem w bluesie po uszy zakochana i żaden przystojniak nie ma z nim szans tak więc śmiem przypuszczać że na ten temat co nieco wiem
mimo to oczywiście nadal popieram pomysł Neo01
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 9:29 pm przez lady, łącznie zmieniany 1 raz.
sulko pisze:Tanatos a słuchasz choć troszkę muzyki klasycznej?
Of kors. Moja mateczka mnie zaraziła operami
Ciekawe byłoby gdybyś wymieniła swoje ulubione utwory i napisała, czemu je tak lubisz A to zadowoli każdego nauczyciela który kazał słuchać w 1kl klasycznej muzyczki.
My całą muzykę ( materiał na 3 klasy) przerobiliśmy w 1 semestr ale belferka strasznie co do HSTORII muzyki wymagająca jest
mara pisze:to teraz zabłysnę albo się skompromituje-acude mind to polski progresywny zespół ( przypadkiem się tego dowiedziałam) czy ten utwór aby na pewno jest progresywny?
Myślę że raczej to pierwsze - ten utwór progresywny nie jest, ale reszta twórczości może taka być
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 9:21 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
Abby95 pisze:Ale jak mogę być spokojna jak prawie nic nie słyszę i na dodatek muszę słuchać jakiegoś głupiego filmu?!
Na dodatek moja najlepsza przyjaciółka leży w szpitalu, a mojej drugiej przyjaciółki dziś w szkole nie było. Straszne!!
Niechże mi ktoś pomoże...
Samaś sobie winna - po co masz aż dwie przyjaciółki.