A o Brazylii i wczorajszym meczu z Koreą nie chcę mi się już tutaj pisać. Na zaprzyjaźnionym mycharts.pl wszystko jasno i klarowanie zrecenzowane

Też sie cieszęsaferłel pisze:![]()
![]()
![]()
To, że Szwajcaria się zamuruje to tak. Ja mówię o niespodziance w postaci wyniku meczu a nie gry. Drużyna, która klika dni wcześniej ogrywa nas 6:0 oraz uważana jest za największego faworyta do tytułu teraz jest bezradna.kajman pisze:Nie przesadzałbym. No jest to niespodzianka, ale to że Szwajcarzy się zaryglują i będzie ciężko im strzelić bramkę to było do przewidzenia. Niestety okazałem się człowiekiem małej wyobraźni i nie wpadłem, że strzelą i mam zero tak samo jak wszyscy.
Jeśli wszyscy będą mieli taką samą liczbę punktów, to wtedy decyduje bilans bezpośrednich spotkań.krzysiek83 pisze:Kajman zadowolony, ja nie mniej
Choć jako, że kibicuję Chile to jestem pełen obaw, bo wszystko wskazuje na to, że nawet 6 punktów nie wystarczy do wyjścia z grupy i liczyć się będą bramki z Hondurasem...
kajman rozumiem, że to są Twoje typy?kajman pisze:Gary pisze:H . 21.06.2010 . 16:00 -> Chile ( 0 : 1 ) Szwajcaria
H . 21.06.2010 . 20:30 -> Hiszpania ( 3 : 0 ) Honduras
Oczywiście, dzięki za poprawkę.Gary pisze:Jeśli wszyscy będą mieli taką samą liczbę punktów, to wtedy decyduje bilans bezpośrednich spotkań.
HAHAHA, nie doceniaj sobie Chile, nie doceniaj!kajman pisze:Gary pisze:H . 21.06.2010 . 16:00 -> Chile ( 0 : 1 ) Szwajcaria
H . 21.06.2010 . 20:30 -> Hiszpania ( 3 : 0 ) Honduras
I wtedy wystarczy, że portugalskojęzyczne zespoły umówią się na remis 3:3 i obie wychodzą z grupykrzysiek83 pisze:G . 20.06.2010 . 20:30 -> Brazylia ( 2 : 2 ) Wybrzeże Kości Słoniowej
G . 21.06.2010 . 13:30 -> Portugalia ( 2 : 0) Korea Północna