widzę że w naszym alternatywnym turnieju wszyscy prezentują radosny futbol, wszystkie siły rzucamy na atak i zapominamy o obronie dzięki czemu mamy wyniki jak w B-klasie
co do poziomu - nie zgadzam się z Miszonem. Może dlatego że mam straszny głód futbolu bo przez ostatni rok obejrzałem mniej meczów niż zwykle i pewnie przez to wszystkie spotkania mnie cieszą. Akurat wczorajszy mecz Niemców uważam za najnudniejszy - dlatego, że był najbardziej jednostronny. Wcześniejsze były dużo ciekawsze, choć może stały na niższym poziomie. Pamiętajmy że to pierwsze mecze, że wszyscy się powoli rozkręcają, że to co najlepsze i najciekawsze wciąż przed nami.
przeraziła mnie wczoraj niemiecka maszyna, bo nie dość że wysoko wygrali to w dodatku grali naprawdę ładną (

) piłkę, i chyba jednak trzeba się poważnie z nimi liczyć... Cała nadzieja w tym, że rywal był(em

) naprawdę kiepsko dysponowany, i jak trafią na kogoś silniejszego to może się pogubią.
Nie upatrywałbym czarnego konia w Ghanie, gdyby słabiutcy Serbowie w końcówce nie zgłupieli i nie przegrali na własne życzenie, to pewnie byłby remis.
Miszon pisze:już mnie piłka w TV znudziła, przynajmniej w takiej formie w jakiej prezentuje to TVP
tu pewnie chodzi o studio, ale ja się nie wypowiem bo go nie oglądam. A co do komentowania to uważam że w TVP i tak stoi na znacznie wyższym poziomie niż w Polsacie (może z wyjątkiem Jacka Jońcy, który od lat jest tam typową komentatorską "zapchajdziurą")