Kurcze, jakbym się odważył w totomixie zatypować tak jak tutaj to za te moje 5 złotych miałbym już niezłą kasę, bo na razie wszystko zgaduję (czasem mylę się o jedną bramkę, ale wyników brakowych bym nie obstawiał przecież)

.
Aczkolwiek wczoraj tylko częściowo widziałem KOR-GRE i zasadniczo nie było co oglądać zgodnie z przewidywaniami, ARG-NGR tylko podsłuchiwałem, bo kończyłem remont i chyba dużo się działo biorąc pod uwagę co jakiś czas głośno się wydzierającego komentatora i tylko bramkę widziałem (z powtórki zresztą). ENG-USA nic nie widziałem bo poszedłem na parapetówę do znajomych a jak się okazało ku memu niemiłemu zaskoczeniu nie mieli oni telewizora.
Także zasadniczo z MŚ jestem zasadniczo do tyłu w kwestii oglądania (nic w całości), ale do przodu w kwestii zgadywania wyników. Mogłoby być gorzej, gdybym nie oglądał, a same niespodzianki byłyby, tak to można przynajmniej powiedzieć, że zasadniczo nic nie straciłem.
Ale mam nadzieję, że jakieś drobne niespodzianki w końcu się trafią, nie chciałbym w tym względzie powtórki z 2006.
Z fragmentów które widziałem to jeśli chodzi o poziom na razie średniawo lub średniawo w stanach prawie słabych. No chyba że ten ARG-NGR i ENG-USA były dobre.