PS. Ja miałbym być Francją? Never!

Podobno masz zostać czarnym koniem mistrzostw. Jak się z tym czujesz? Przygotowany? Ja na Ciebie liczędominik_fi pisze:Wszędzie gorąco a u mnie w Santiago (Chile) temperatura pomiędzy 10 a 15 stopni C.
Kto by chciał...Gary pisze:PS. Ja miałbym być Francją? Never!![]()
to wypadkowa naszych typów - 42 osób! Ale to tylko ciekawostka, bo nie mam zamiaru sprawdzać zgodności czy temu podobnych zagadnieńdominik_fi pisze:Yacy co to znaczy typ wspólny?
To są twoje typy, czy jakieś średnie?
ja na przykładkrzysiek83 pisze:Gary napisał(a):
PS. Ja miałbym być Francją? Never! Kto by chciał...
a poprowadzisz?anowika pisze:A w tych rozgrywkachteż będzie Znawca?
Bo nie ma juz Francji...słaba jak barszsz hehmajkalipcowa pisze:Mam nadzieję, że Francja szybko odpadnie. Dostała się na Mistrzostwa dzięki grze ręką, a tak byc nie powinno
ale... eee... czyż to nie Yacy jest Głównym Rozgrywającym?detektyw pisze:a poprowadzisz?
w RPA tak, ale w Niemczech już niekoniecznieanowika pisze: ale... eee... czyż to nie Yacy jest Głównym Rozgrywającym?
w tej chwili piszemy tu przynajmniej o 3 zabawachsulko pisze: Czy to oddzielne zabawy?<-jak widać jestem zielony
Gdyby Urugwaj nie grał na końcu w 10tkę to jeszcze by miał szansę wygrac. Gdzie ta Francja, która miała Mistrzostwo Świata i Mistrzostwo Europy ?Pawelucky pisze:Bo nie ma juz Francji...słaba jak barszsz hehmajkalipcowa pisze:Mam nadzieję, że Francja szybko odpadnie. Dostała się na Mistrzostwa dzięki grze ręką, a tak byc nie powinno
he he.Yacy pisze:Przy okazji turnieju w RPA, serię 3 towarzyskich meczów rozgrywają forumowe Panie. To taka promocja futbolu kobiecego. Mecze będą odbywały się równolegle z meczami grupowymi. Tu wynik w 12 minucie brzmi:
Martyr ( 0 : 0 ) neon.ka
Brawo panowie! jak na razie widzę, że to my gramy najbardziej widowiskowoYacy pisze:krzychu78 ( 2 : 2 ) krzyniu102
detektyw ( 2 : 2 ) ku3a