1480 (11.06.2010 r.)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

sk

Re: 1480 (11.06.2010 r.)

Post autor: sk »

Kod: Zaznacz cały

+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   2 |   10 |    +1 | Już - Raz, Dwa, Trzy                                         | PL   |
|   2 |   1 |   14 |    -1 | Resistance - Muse                                            | ZG   |
|   3 |   5 |   11 |    +2 | The Flood - Katie Melua                                      | ZG   |
|   4 |   3 |   10 |    -1 | Bang Bang - Ania                                             | PL   |
|   5 |  14 |    3 |    +9 | Fool's Day - Blur                                            | ZG   |
|   6 |   4 |   13 |    -2 | Shoot To Thrill - AC/DC                                      | ZG   |
|   7 |   9 |    8 |    +2 | Karinga - Kult                                               | PL   |
|   8 |   6 |   19 |    -2 | Just Breathe - Pearl Jam                                     | ZG   |
|   9 |  15 |    8 |    +6 | The Power of the Heart - Peter Gabriel                       | ZG   |
|  10 |  11 |    4 |    +1 | Podobno nie ma już Francji - Kumka Olik                      | PL   |
|  11 |   7 |   18 |    -4 | Amnezja - Kult                                               | PL   |
|  12 |  10 |   11 |    -2 | W sam raz - Czesław Śpiewa                                   | PL   |
|  13 |  16 |    5 |    +3 | Misery - Acute Mind                                          | PL   |
|  14 |   8 |   18 |    -6 | Przesilenie - Muchy                                          | PL   |
|  15 |  20 |    4 |    +5 | Wszyscy muzycy to wojownicy - Waglewski, Abradab, Maleńczuk  | PL   |
|  16 |  18 |    4 |    +2 | Prąd stały / prąd zmienny - Lao Che                          | PL   |
|  17 |  19 |    9 |    +2 | Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! - Hey                        | PL   |
|  18 |  13 |   11 |    -5 | Bring Me Home - Sade                                         | ZG   |
|  19 |  24 |    2 |    +5 | Uprising - Sabaton                                           | PL   |
|  20 |  17 |   13 |    -3 | Kuba - Zbigniew Hołdys                                       | PL   |
|  21 |  21 |   26 |     0 | Your Decision - Alice in Chains                              | ZG   |
|  22 |  22 |   21 |     0 | Czas - Lao Che                                               | PL   |
|  23 |  30 |    2 |    +7 | O tych w Krakowie - Czesław Śpiewa                           | PL   |
|  24 |  27 |   18 |    +3 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy                        | PL   |
|  25 |  12 |   14 |   -13 | Don't Tell Me That It's Over - Amy MacDonald                 | ZG   |
|  26 |  23 |   12 |    -3 | Suicide Is Painless - Ania                                   | PL   |
|  27 |  25 |   15 |    -2 | Ostatki – nie widzisz stawki - Strachy na lachy              | PL   |
|  28 |  26 |    3 |    -2 | Odchodząc - Lena Piękniewska                                 | PL   |
|  29 |  31 |    1 |    +2 | Jeszcze raz, jeszcze dziś - Armia                            | PL   |
|  30 |  28 |    5 |    -2 | Let Me Hear You Scream - Ozzy Osbourne                       | ZG   |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
|  31 |   0 |      |     N | Lorelei - Scorpions                                          | ZG   |
|  32 |  32 |      |     0 | Not So Sad Story - Plastic                                   | PL   |
|  33 |  33 |      |     0 | My Companjera - Gogol Bordello                               | ZG   |
|  34 |   0 |      |     N | Made in China - Happysad                                     | PL   |
|  35 |  36 |      |    +1 | Wojny gwiezdne - Kryzys                                      | PL   |
|  36 |  34 |      |    -2 | W Warszawie sen o sławie - Piotr Bukartyk                    | PL   |
|  37 |  35 |      |    -2 | Superfast Jellyfish - Gorillaz                               | ZG   |
|  38 |  45 |      |    +7 | She Said - Plan B                                            | ZG   |
|  39 |  37 |      |    -2 | Jesteś mały - Hurt                                           | PL   |
|  40 |  41 |      |    +1 | Too Many Fish In the Sea - Phil Collins                      | ZG   |
|  41 |  39 |      |    -2 | Spark - Amy MacDonald                                        | ZG   |
|  42 |  38 |      |    -4 | Girl I Love You - Massive Attack & Horace Andy               | ZG   |
|  42 |  43 |      |    +1 | Babyfather - Sade                                            | ZG   |
|  43 |  46 |      |    +3 | To, że jesteś - Renata Przemyk                               | PL   |
|  44 |  40 |      |    -4 | Last of the American Girls - Green Day                       | ZG   |
|  44 |  50 |      |    +6 | Qui êtes-vous? - Emmanuelle Seigner feat Roman Polanski      | ZG   |
|  45 |   0 |      |     N | Plundered My Soul - The Rolling Stones                       | ZG   |
|  46 |  48 |      |    +2 | Crazy Love - Michael Bublé                                   | ZG   |
|  47 |  42 |      |    -5 | This Ain't a Love Song - Scouting For Girls                  | ZG   |
|  48 |   0 |      |     N | I'd Rather Be with You - Joshua Radin                        | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | On Melancholy Hill - Gorillaz                                | ZG   |
|  50 |   0 |      |     N | Even Though - Morcheeba                                      | ZG   |
Reszta... tradycyjnie w Archiwum LP3. Helen dziękujemy za wyniki!

Do najbliższego poczytania na http://www.lpmn.pl podczas jutrzejszej Markomanii.
Awatar użytkownika
KonradKombajn
Kontakt:

Post autor: KonradKombajn »

lady pisze::D :D :D ZWYCIĘSTWO :D :D :D
Konrad Kombajn, gdzieś Ty ???
tu ja :D slyszalem, slyszalem. oj lubi Cie Balonik :)
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Dziękuję za dzisiejszy wieczór z Listą i forum :)
Dobranocki dla wszystkich którzy jeszcze nie śpią i buszują po forum :D
słoik

Post autor: słoik »

Chciałbym niniejszym podziękować za wszystkie pochlebstwa, jakimi zostałem w tym miejscu obdarzony. a to nie dlatego, iż jestem szczególnie próżny, tylko ilekroć ku3a czy ktoś inny pisze jak wiele jest czczej gadaniny, jak coraz trudniej jest czytać komentarze, ile to niepotrzebnych postów się pojawiło, to mam zawsze wrażenie, że odnosi się to m.in. do mnie.
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

słoik pisze:Chciałbym niniejszym podziękować za wszystkie pochlebstwa, jakimi zostałem w tym miejscu obdarzony. a to nie dlatego, iż jestem szczególnie próżny, tylko ilekroć ku3a czy ktoś inny pisze jak wiele jest czczej gadaniny, jak coraz trudniej jest czytać komentarze, ile to niepotrzebnych postów się pojawiło, to mam zawsze wrażenie, że odnosi się to m.in. do mnie.
to chyba najbardziej absurdalne stwierdzenie ;] Nie ujmując innym użytkownikom, z największa przyjemnością (i uśmiechem) czytałem Twoja komentarze.
A pro po czczej gadaniny, to ja zawsze myślę, że to mnie dotyczy (ale to może tak jest, że większość Forumowiczów bierze to do siebie?).
Notowanie podobało mi się bardziej niż to zeszłotygodniowego (co jest raczej żadnym sukcesem) :roll: . Dobrze poradzili sobie moi faworyci :) No i lista, może jeszcze nie w cieniu, ale już na równi z piłkarskim boiskiem. A i jeszcze słowo do wykrzyczanej miłości do Helen. Ona jest tak przeurocza i naturalnie "nieudolna" w sprawach piłkarskich, że nie da jej się nie kochać. :mrgreen:
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

mateusz15 pisze:A pro po czczej gadaniny, to ja zawsze myślę, że to mnie dotyczy (ale to może tak jest, że większość Forumowiczów bierze to do siebie?).
Ja bym powiedział, że być może biorą to do siebie nie ci, którzy powinni. ;)
A co do postów słoika, rewelacja! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

A pro po czczej
Przyznam znam szczerze, że dopiero za 4 razem, jak to na głos przeczytałem, to zrozumiałem.
Aczkolwiek nie uważam się za jakiegoś apropaka ;-) .
ku3a

Post autor: ku3a »

słoik pisze:ilekroć ku3a czy ktoś inny pisze jak wiele jest czczej gadaniny, jak coraz trudniej jest czytać komentarze, ile to niepotrzebnych postów się pojawiło, to mam zawsze wrażenie, że odnosi się to m.in. do mnie.
uuu, nie spodziewałbym się, że akurat Ty odbierzesz, że to jest pisane w Twoim kierunku. nawet teraz nie jestem pewien czy napisałeś to na serio :-).
Twoje posty (i kilku innych osób) akurat są tymi, które sprawiają że jeszcze warto :-). zresztą wydaje mi się, że wcześniej więcej niż raz już to napisałem, więc jestem pod tym względem "kryty" ;-).

i nie ma co tu pisać teraz wypracowania, bo jak zwykle Robinson zawarł sedno w jednym krótkim zdaniu :mrgreen: .
ODPOWIEDZ