13 top wszech czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- zielonakoniczynka
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
To na kogo stawiasz na Zeppelów czy na Crimsona Kinga?kajman pisze:Ja liczę, że jednak Zeppelini się obudzą i wrócą na należne sobie miejsce. Wprawdzie to nie mój numer jeden, ale moim zdaniem zasługuje na tytuł przeboju wszechczasów.John The Revelator pisze:ten numer to symbol trójki, dla mnie trochę nudziarski ale ma coś w sobie .... pewnie będzie na 1-ym .... floydzi to jedyne zagrożenie. Czy to sie zmieni kiedys na topie ?
- zielonakoniczynka
Co za pech.....prąd nawala, ehhh wspólczuje....Tymon pisze:Grrr!Coś dla mnie pechowy ten 13 TOP, co chwilę na jakieś 15-20 minut bandyci z elektrowni wyłączają prąd... a może to te zapowiadane wichury? Daję radę jednak - telefon komórkowy siostry ma radyjko!
Nie drzwiami to oknem!!!
A teraz z czasów moich rodziców.... John Lenon
- jblaminsky
- Kontakt:
"The Wall" jest albumem który trzeba słuchać w całości i dopiero wtedy odnajdzie się sens i przesłanie... Another brick jest skierowany to nauczycieli którzy znęcali się nad uczniami a nie ogółnie do oświaty jak to wiele ogób interpretuje... ale to długa historia...Justynchen pisze:No widzisz, Floydow nie lubie od kiedy uslyszalam Another break in the wall. " We don't need no education" - prosze cie takiej glupoty to nikt wiecej nie wymyslil!zielonakoniczynka pisze: a które CIę nie nudzą?? do Floydów trzeba dorosnąć
Lennon... i znów jest pięknie ^^
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Ciekawe czy Wielki Roman kiedyś słuchał tego utworu?malomi pisze:"The Wall" jest albumem który trzeba słuchać w całości i dopiero wtedy odnajdzie się sens i przesłanie... Another brick jest skierowany to nauczycieli którzy znęcali się nad uczniami a nie ogółnie do oświaty jak to wiele ogób interpretuje... ale to długa historia...Justynchen pisze:No widzisz, Floydow nie lubie od kiedy uslyszalam Another break in the wall. " We don't need no education" - prosze cie takiej glupoty to nikt wiecej nie wymyslil!zielonakoniczynka pisze: a które CIę nie nudzą?? do Floydów trzeba dorosnąć
Lennon... i znów jest pięknie ^^
Niemen. Szczere aż do bólu.

- zielonakoniczynka
To na kogo stawiasz na Zeppelów czy na Crimsona Kinga?[/quote]saferłel pisze:Ja liczę, że jednak Zeppelini się obudzą i wrócą na należne sobie miejsce. Wprawdzie to nie mój numer jeden, ale moim zdaniem zasługuje na tytuł przeboju wszechczasów.
Prywatnie to pierwsza piątka (może nawet 10) mojego topu wszechczasów to Crimsoni, ale zdaję sobie sprawę, że jednak to nie piosenki na ogólny top. A Shody spełniają ten warunek.
Pewnie ze wzgledu na Top Republiki ludzie sobie przypomnieli o ich muzyce i dlatego Biała Flaga będzie wysokosaferłel pisze:Ja nie wiem co ja zrobie jak usłysze dziś w nocy High Hopesmalomi pisze:Ciarki i łzy....pięknie pięknie... ale co będzie przy High Hopes? strach myśleć... Dla mnie to również utwór naj naj i to on zasługuje na nr1! Another Brick jest bardziej światowym HITEM niż najpiękniejszym utworem w historii...
![]()
Propo Białej Flagi - kolejny hymn polskiej muzyki i szykuje sie duuuuży awans.
- jblaminsky
- Kontakt:
- zielonakoniczynka