a tu jest krótki opis jak dołączyć do ligi założonej przez Neo01 : http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=201720#p201720
Trochę piłkarsko brzmi - jest połowa słowa mundial, Susse i John to pewnie jacyś zawodnicy, co 4 lata impreza (a raczej ogi), a 30 lat temu ktoś wygrał (albo jakiś piłkarz ma 30 lat)Innerst under verandaen sitt Susse og John
Begge toan e 4 og kysse p? munn
Lenger opp i etasjan finn vi Laila og Dag
Begge toan e 30 og utkjempe slag
Det e kj?rlighet
Ogs? va det oss toan da kossn st?r det te med oss
E det vi som kysse hverandre eller e det vi som sloss?
jak na razie Dwunastu Wspaniałych (a raczej Dwanaście, bo to drużynyNeo01 pisze:Cieszę się z tak dużego zainteresowania, mam nadzieję że będziemy się świetnie bawić
Tzn. ja od lat taką nazwą nazywam pierwszą drużynę (pozostałe to różnie. Zwykle Słabiaki, a w WL także Staruchy lub Młodziaki, zależy jaka wersja składu).Yacy pisze:Miszon, widzę, że mieliśmy taki sam pomysł na nazwę drużyny
teraz wyszła Fifa Online, którą można ściągnąć za darmo z oficjalnej stronybear pisze:06, wiem że staroć i że składy jeszcze nie te co terazale to jedyna FIFA jaką mam w domu, a zbyt rzadko gram by kupować nowe.
myślę, że co kilka "minut" będę podawał wyniki.iqh pisze:Jeszcze pytanie: czy wyniki będą "transmitowane na żywo"?
To moja!:)Miszon pisze:Ciekaw jestem, czy ta islandzka nazwa jest zainspirowana piosenką Kjaerlighet?
I czy moje tłumaczenie było dobre?iqh pisze:tekst zrozumiałem (filologia norweska;])
Więcej optymizmu, ja stawiam na wyjście z 2. miejscaYacy pisze:Pewnie nie uda mi się wyjść z grupy, ale powalczę!
Hmm, pod warunkiem, że piłkarze się w wieku czterech lat całowali pod werandą (prawie jak na widele do Sigur Rós^^), a inni w wieku lat trzydziestu się na siebie darli (już bardziej prawdopodobne) to całkiem udane uważam^^Miszon pisze:I czy moje tłumaczenie było dobre?![]()
Oj tam...Miszon pisze:PS. f.norweska! (szacun)
myślę, że można już rozważyć jakieś dodatkowe punkty regulaminu, bo im dalej, tym mniej meczów i tym więcej może być remisów (szczególnie w finale). jak wtedy nastąpi rozstrzygnięcie?Yacy pisze:Liczba bramek, to liczba trafionych rozstrzygnięć w danej turze MŚ przez każdego z uczestników "meczu", czyli trafne wytypowanie zwycięzcy lub wyniku remisowego![]()
W ogóle i w szczególe bardzo dobry pomysł. Podoba mi sięYacy pisze:Pary pierwszej rundy eliminacyjnej Mundialu - LP3 2010:
A. PaTToN : macor70
...
Taa... Wcześniej myślałem żeby zrobić tabelę po meczach grupowych i kto wyżej ten wygrywa "w dogrywce" w przypadku remisów. Teraz pomyślałem, że w takim przypadku może być tak, że już przed finałem będzie wiadomo kto wygra... Ale chyba nie ma innej możliwości. A może jest?ku3a pisze:[myślę, że można już rozważyć jakieś dodatkowe punkty regulaminu, bo im dalej, tym mniej meczów i tym więcej może być remisów (szczególnie w finale). jak wtedy nastąpi rozstrzygnięcie?