13 top wszech czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- zielonakoniczynka
Już są wyniki naszego głosowania na propozycje do TW 2007
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=20084#20084
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=20084#20084
-
- jblaminsky
- Kontakt:
- zielonakoniczynka
Ta suita jest cudowna!kemp134 pisze:ostatnio kupilem vinyla - popieram dobra plytasisieq pisze:jeszcze jest taka plytka "atom heart mother" dla niewtajemniczonych z krowa na okladce. BArdzo fajna płytka mnie się osobiscie podoba..... czekam na wiecej PF !!!!!!

najlepszy kawalek - summer 68malomi pisze:Ta suita jest cudowna!kemp134 pisze:ostatnio kupilem vinyla - popieram dobra plytasisieq pisze:jeszcze jest taka plytka "atom heart mother" dla niewtajemniczonych z krowa na okladce. BArdzo fajna płytka mnie się osobiscie podoba..... czekam na wiecej PF !!!!!!ehhh te anielskie chórki Davida i Ricka
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
To są uwagi nade wszystko do nowych użytkowników... jeśli tego nie zauważyli, to wkrótce może spostrzegą, że nadmierne, ,,piętrowe'' cytowania utrudniają śledzenie i czytanie wątków na Forum. No właśnie jak fragment powyżej tego wpisu... że zacytuję klasyka literatury: ,,znaj Waść proporcje!''kajman pisze:To nie takie proste. Ja sporo się nagłówkowałem, nim się tego nauczyłem.JaceK pisze:Przypomina-sie o ograniczaniu cytowań... czy trzeba to jaśniej wyłożyć?
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 8:35 pm przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielonakoniczynka
-
-
mam chyba całą dyskografię PF na kasetach...
:D:D w tym właśnie Atom Heart Mother - ale się bałam tej piosenki...
co do MCR - ten album Welcome To The Black Parade jest naprawdę świetny, słuchałam ich wcześniej, ale to, co teraz prezentują, jest o wiele ambitniejsze i warte słuchania:)
Wish you were here w pierwszej dziesiątce? oj, chciałabym...
)
Kult - ich muzyka się nigdy dla mnie nie przedawni:)

co do MCR - ten album Welcome To The Black Parade jest naprawdę świetny, słuchałam ich wcześniej, ale to, co teraz prezentują, jest o wiele ambitniejsze i warte słuchania:)
Wish you were here w pierwszej dziesiątce? oj, chciałabym...

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Co ciekawe Welcome był jednym z 1 utworów jakie zespół nagrał, ale zawsze coś nie pasowało i nie trafił ani na 1 i 2 album zespołu...nietoperek pisze:mam chyba całą dyskografię PF na kasetach...:D:D w tym właśnie Atom Heart Mother - ale się bałam tej piosenki...
![]()
Wish you were here w pierwszej dziesiątce? oj, chciałabym...)
Wydawałoby się że taki wymęczony utwór będzie wypełniaczem a stał sie wielkim hitem...
- zielonakoniczynka