Piosenka z młodych lat...

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Misha080507

Piosenka z młodych lat...

Post autor: Misha080507 »

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w wyszukaniu pewnej piosenki... Widziałam ją (chodzi mi o teledysk) po 1998 roku, prawdopodobnie na vivie. Pamiętam, że na klipie był pies bez jednej nogi, scenerią było wnętrze jakiegoś pałacu, wokalistka była w powłóczystej sukni, a w tle piosenki było słychać skrzypce i inne instrumenty smyczkowe... Będę bardzo ukontentowana jeśli ktoś znając tęże piosenkę podzieli się ze mną informacją o jej tytule...
Awatar użytkownika
djjack
Kontakt:

Shania Twain-Ka-ching

Post autor: djjack »

Misha080507 pisze:Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w wyszukaniu pewnej piosenki... Widziałam ją (chodzi mi o teledysk) po 1998 roku, prawdopodobnie na vivie. Pamiętam, że na klipie był pies bez jednej nogi, scenerią było wnętrze jakiegoś pałacu, wokalistka była w powłóczystej sukni, a w tle piosenki było słychać skrzypce i inne instrumenty smyczkowe... Będę bardzo ukontentowana jeśli ktoś znając tęże piosenkę podzieli się ze mną informacją o jej tytule...
Czyżby to Shania Twain w utworze Ka-ching?...
Z tubki.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Piosenka z młodych lat...

Post autor: Miszon »

Kurcze, a ja zawsze się zastanawiałem jak się pisze ten tytuł. I za nic nie wiedziałem jak ;-) . (ostatecznie stanęło na: "Curtain" :lol: ).
Misha080507

Re: Piosenka z młodych lat...

Post autor: Misha080507 »

Ogromne dzięki!!!! To jest ta piosenka!!! Jestem ogromnie wdzięczna!
ODPOWIEDZ