Piosenka z młodych lat...
-
Piosenka z młodych lat...
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w wyszukaniu pewnej piosenki... Widziałam ją (chodzi mi o teledysk) po 1998 roku, prawdopodobnie na vivie. Pamiętam, że na klipie był pies bez jednej nogi, scenerią było wnętrze jakiegoś pałacu, wokalistka była w powłóczystej sukni, a w tle piosenki było słychać skrzypce i inne instrumenty smyczkowe... Będę bardzo ukontentowana jeśli ktoś znając tęże piosenkę podzieli się ze mną informacją o jej tytule...
Shania Twain-Ka-ching
Czyżby to Shania Twain w utworze Ka-ching?...Misha080507 pisze:Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w wyszukaniu pewnej piosenki... Widziałam ją (chodzi mi o teledysk) po 1998 roku, prawdopodobnie na vivie. Pamiętam, że na klipie był pies bez jednej nogi, scenerią było wnętrze jakiegoś pałacu, wokalistka była w powłóczystej sukni, a w tle piosenki było słychać skrzypce i inne instrumenty smyczkowe... Będę bardzo ukontentowana jeśli ktoś znając tęże piosenkę podzieli się ze mną informacją o jej tytule...
Z tubki.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Piosenka z młodych lat...
Kurcze, a ja zawsze się zastanawiałem jak się pisze ten tytuł. I za nic nie wiedziałem jak
. (ostatecznie stanęło na: "Curtain"
).

-
Re: Piosenka z młodych lat...
Ogromne dzięki!!!! To jest ta piosenka!!! Jestem ogromnie wdzięczna!