Witaj, Koniczynkozielonakoniczynka pisze:witaj dyl
13 top wszech czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
dyl.sowizdrzal
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Gary pisze:Martyr pisze:Ciekawość mnie rozpiera jak myśle o szczycie dzisiejszego TOPu. Czekam na Again ARCHIVE.....Mam nadzieje ze bedzie wysoko![]()
![]()
![]()
Mamy już na forum Johna the Revelator'a, Suferłela a teraz widzę, że mamy Martyra
A może jeszcze jakiś Freelove dołączy
Freelove...ja bym się spodziewał Osobistego Jezusa (personal jesus) albo po prostu kogoś (somebody)
Fajnie ze tak nas dużo - depeszowców. Jest nadzieja że za rok DM będzie wyżej. Postarajmy sie.....!Gary pisze:Martyr pisze:Ciekawość mnie rozpiera jak myśle o szczycie dzisiejszego TOPu. Czekam na Again ARCHIVE.....Mam nadzieje ze bedzie wysoko![]()
![]()
![]()
Mamy już na forum Johna the Revelator'a, Suferłela a teraz widzę, że mamy Martyra
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 8:07 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 2 razy.
- zielonakoniczynka
-
nietoperek
- zielonakoniczynka
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Za rok być może Never Let Me Down Again wejdzie jeszcze do listy głosowania a wtedy zrobimy ogólnopolską akcjeMartyr pisze:Fajnie ze tak nas dużo - depeszów. Jest nadzieja że za rok DM będzie wyżej. Postarajmy sie.....!Gary pisze:Martyr pisze:Ciekawość mnie rozpiera jak myśle o szczycie dzisiejszego TOPu. Czekam na Again ARCHIVE.....Mam nadzieje ze bedzie wysoko![]()
![]()
![]()
-
dyl.sowizdrzal
to jedna z najpiekniejszych pięśni polskich wszechczasów
zielonakoniczynka pisze:oj jak ja nie mogę strawić tych wyjców z Myslovitz...przyciszam radio
- zielonakoniczynka
Re: wojtas
a Czesław Niemen obraca się w grobie...Wojtasss pisze:Piękno posypane delikatnymi brzemieniami cudowna pieśń moim skromnym zdaniem numer jeden polskiej muzyki
Zgodzili! Pierwszy raz w ich historii! Pan Kaczkowski nawet o tym mówił!saferłel pisze:malomi pisze:Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...saferłel pisze: Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/
Ja nie wierze by oni się zgodzili! :/
P.S. Uwielbiam "Długość dzwięku samotności..."
-
feelseeker